Bourjois Twist Up The Volume Mascara

Categoriën Ogen

Bourjois Twist Up Volume Mascara

De nieuwste mascara van Bourjois heet Twist Up The Volume en heeft wel een héél apart borsteltje. Vandaag vertel ik je er alles over en ik heb hem natuurlijk getest.

page3image408

Bourjois Twist Up Volume Mascara

Zo op het eerste gezicht lijkt het een gewone mascara, maar het geheim zit ‘m in het borsteltje. Het is namelijk een 2-in-1 borsteltje die zorgt voor lengte en volume en je kunt hem twisten!

Bourjois Twist Up Volume Mascara

Ik heb de waterproof versie, te herkennen aan de blauwe twistdop. De normale versie heeft een witte draaidop.

De nieuwe mascara van Bourjois is op z’n minst vernieuwend te noemen, al was het alleen al om het zeer aparte borsteltje. Het is namelijk een borstel die je kun ‘twisten’. Je draait aan het witte of (bij de waterproof versie) blauwe gedeelte van de dop en het borsteltje draait! Ik heb er een kort filmpje van gemaakt, hopelijk is het een beetje te zien.

Bourjois Twist Up Volume Mascara borsteltje

De eerste positie is om lengte te creëren en je wimpers te separeren. De tweede positie krijg je door de dop te draaien. Het borsteltje wordt hierdoor korter en dikker waardoor je meer volume zou moeten kunnen creëren. Dit alles zónder klontjes, aldus Bourjois.

Bourjois Twist Up Volume Mascara voor en na

Het was even oefenen hoe ik de mascara het beste kon gebruiken. Eerst lengte creëren of juist eerst volume? Mijn ervaring leert dat ik het beste kan beginnen met volume (dus de dikke korte borstel) en daarna lengte. Andersom zorgde bij mij al gauw voor spinnenpoten (aan elkaar klevende wimpers) en klontjes (ja, wél dus). Ook nu moest ik wel uitkijken voor spinnenpoten, maar niet zo erg als wanneer ik de volgorde om zou draaien. Het borsteltje is makkelijk in gebruik en de mascara geeft mijn wimpers zeker meer lengte en volume. Het separeren van mijn wimpers doet hij ook prima. Oh, en waterproof is hij zeker! Je moet een goede remover gebruiken om hem eraf te krijgen! Het resultaat ziet er voor sommige van jullie misschien heel indrukwekkend uit, maar ik moet er wel bij vermelden dat ik hele gemakkelijk wimpers heb die van zichzelf al behoorlijk lang en gekruld zijn.

Al met al vind ik de Bourjois Twist Up The Volume Mascara een prima mascara die doet wat hij belooft, maar het is voor mij persoonlijk geen favoriet. Dat blijven nog altijd Lancôme Définicils mascara en Max Factor False Lash Effect mascara. Dit komt voornamelijk doordat ik bij de Twist Up The Volume mascara op moet passen dat ik geen spinnenpoten krijg en dat heb ik bij eerder genoemde mascara’s niet. Die zijn gewoon net wat gemakkelijker in gebruik en zorgen voor een mooier effect. Ik blijf deze mascara nog wel gebruiken, maar zou hem niet opnieuw kopen, mede omdat hij ook niet echt goedkoop is. Het borsteltje blijf ik wel erg leuk en vernieuwend vinden.

De Mascara Twist Up the Volume van Bourjois is verkrijgbaar bij de bekende parfumerieën en drogisterijen voor € 15,99

Liefs, Laura

11 thoughts on “Bourjois Twist Up The Volume Mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.