Uitslag Poll: Draag jij (high) heels?

Categoriƫn Overig

Tamaris Enkellaarsjes Luitna zwart

De poll met de vraag over het dragen van hoge hakken heeft een behoorlijk lange tijd online gestaan en er zijn dan ook meer dan 600 stemmen op uitgebracht. Vandaag heb ik voor jullie de uitslag.

Op de vraag ‘Draag jij (high) heels?’ antwoordde het overgrote deel (232 stemmen) met ‘Ja, ik draag vaak hoge hakken en kan er prima op lopen’. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht! Ikzelf draag ook graag hoge hakken (want het staat altijd zo mooi) maar langer dan 3 uur kan ik er echt niet op lopen. Als ik ga stappen draag ik daarom vaak ook gewoon platte schoentjes of schoenen met een niet al te hoge hak. Respect voor de dames die heel te avond op hakken van 10 centimeter staan te swingen, ik houd het echt niet vol!

20% van de stemmers draagt wel hakken, maar niet hoger dan 7 cm. Best begrijpelijk, want hoewel het verschil tussen 7 en 10 centimeter niet zo veel lijkt, merk ik het toch echt wel als ik hakken draag.

15% van de stemmers draagt geen hakken omdat ze er niet op kan lopen en 7% draagt wel hakken maar kan er eigenlijk niet op lopen. 74 stemmers zeiden geen hakken te dragen maar dat ook geen probleem te vinden en 50 mensen stemden op ‘Anders…’.

Ikzelf draag dus wel graag hoge hakken maar alleen als ik weet dat ik er niet lang op hoef te lopen of staan. Anders ga ik toch liever voor platte schoenen of schoenen met een hak die niet hoger is dan zo’n 7 cm . En jij? Draag jij (high) heels? Enne, vergeet je niet de nieuwe poll in de linker sidebar in te vullen?

Liefs, Laura

8 thoughts on “Uitslag Poll: Draag jij (high) heels?

  1. Ik vind hakken heel mooi maar ik kan er gewoon niet op lopen, hakken moeten voor mij max 5cm zijn. Maar dat komt ook omdat ik vaak last heb van mijn onderrug, dus dan is op hakken lopen helemaal niet fijn.

  2. Ik wil en mag zelf geen hakken dragen, maar een soort van sleehakken mag wel. Dat is ongeveer 5 cm maar ze zijn toch cool. Verassende uitslag inderdaad.

  3. Ik loop eigenlijk altijd op hakken. Het is eerder een uitzondering dat ik op sneakers ergens kom. Mijn hoogste hakken zijn een centimeter of 13/14 alleen zijn dat wel echte zitschoenen want daar houd ik het ook niet de hele avond op vol.

  4. Ik kan er niet meer op lopen na een gecompliceerde enkelbreuk….wil ik tenminste niet opnieuw mijn enkel breken want dat is nu een “zwabberenkel”. :P

  5. Ik draag enkel hoge hakken als ik weet dat ik veel ga zitten. :p Hakken van minder dan 7cm draag ik wel regelmatig. Liefst met een dikkere hak, zodat je echt wat meer stabiliteit hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.