Katy Perry Killer Queen EdP

Categoriën Parfum

Katy Perry Killer Queen

Katy Perry is de zoveelste celebrity die met een eigen geur komt. Om eerlijk te zijn ben ik nooit echt weg van celeb parfums, maar Killer Queen van Katy Perry is daar een uitzondering op. Ik vind Katy een geweldige artiest. Ze is eigenzinnig, origineel en haar nieuwste hit Roar vond ik al gelijk te gek toen ik hem voor het eerst hoorde, en dat komt niet vaak voor. Hetzelfde geldt eigenlijk voor haar parfum Killer Queen, daar was ik ook al gelijk helemaal weg van toen ik hem voor het eerst rook. Hij deed me denken aan een ander duur (!) parfum. Benieuwd welke? Lees dan verder!

Katy Perry Killer Queen

Katy over het parfum:

Het beeld dat ik voor ogen had tijdens de creatie van Killer Queen, was dat van een krachtige, machtige, zelfverzekerde vrouw. Ik hoopte tot een geur te komen die de innerlijke kracht van iedere vrouw zou versterken.”

De geur is gecreëerd door Laurent Le Guernec van IFF, natuurlijk in samenwerking met Katy, en geïnspireerd op rode fluweelbloemen. De diepe, bordeauxrode kleuren en de fluweelzachte textuur deed Laurent Le Guernec denken aan een koninklijke mantel, vandaar ook de naam Killer Queen.

De flacon heeft de vorm van een edelsteen en is geïnspireerd op de scepter van een koningin. Koningsrood en goud geven de flacon een geraffineerde, decadente uitstraling. De flacon ziet eruit als een kostbare edelsteen die thuishoort tussen de kroonjuwelen en ligt op zijn zij. Je kunt hem dus niet neerzetten in een kast of op je kaptafel, maar wel neerleggen. De vorstelijke look van de flacon wordt helemaal afgemaakt met de mooie gouden kroon met daarop Katy Perry’s uniek ontworpen wapen.

Katy Perry Killer Queen

Topnoten: wilde bes, pruim, bergamot
Hartnoten: rode fluweelbloemen, arabische jasmijn, rainbow plumeria
basisnoten: kasjmier, patchoelihart, praline

Toen ik Killer Queen voor het eerst rook deed hij me al gelijk denken aan een andere zeer bekende en geliefde geur: Viktor & Rolf Flowerbomb. Flowerbomb is één van mijn lievelingsgeuren dus ik sprintte gelijk naar mijn parfumkastje om te verifiëren of het ook echt zo was. En ja hoor, de geur komt heel dicht in de buurt van V&R Flowerbomb. De noten komen ook heel erg overeen. Flowerbomb bevat namelijk ook bergamot, jasmijn en patchoeli net zoals Killer Queen. De rode fluweelbloemen uit Killer Queen zou je kunnen vergelijken met de roos in Flowerbomb en de rainbow plumeria met de orchidee. Toch zijn de geuren net niet identiek aan elkaar. Killer Queen is iets zoeter (door de praline) en Flowerbomb heeft iets poederigs, wat Killer Queen niet of nauwelijks heeft. Ik vind het beide heerlijke geuren.

Katy Perry Killer Queen

Als je Flowerbomb een lekker geur vindt, dan is Killer Queen hoogstwaarschijnlijk ook wel wat voor jou. Killer Queen is ook een heel goed alternatief als je Flowerbomb te prijzig vindt, want deze eau de parfum is heel betaalbaar (zie prijzen hieronder). De geur blijft trouwens prima hangen, bij mij zo’n 8 uur lang! Ik ben er dol op!

Prijzen:

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 15 ml: €17,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 30 ml: €27,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 50 ml: €37,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 100 ml: €49,50
Katy Perry Killer Queen Royal Body Lotion 200 ml: €12,50
Katy Perry Killer Queen Royal Shower Gel 200 ml: €12,50

Killer Queen is vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende parfumerieën.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Katy Perry Killer Queen EdP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.