Shoplog Den Bosch (o.a. Men at Work, VILA en Douglas)

Categoriën Fashion

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

Afgelopen donderdag ging ik samen met mijn moeder een dagje shoppen in Den Bosch. Ik nam, naast een heerlijke Bossche bol, nog een aantal andere dingen mee naar huis. Kijk je mee naar mijn aankoopjes?

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

In het centrum van Den Bosch zitten twee filialen van Men at Work: een gewoon filiaal en een outlet. Bij de outlet vind je artikelen uit oude collecties maar het meisje dat mij daar hielp zei dat er ook kleding tussen lag dat nu nog voor de volle mep in de winkels hangt en bij de outlet flink afgeprijsd is. Je kunt er zeker mooie koopjes scoren. Ik kocht er onder andere deze jeans van Diesel die afgeprijsd was van €109,95 naar €69,95. Hij is mooi donker en zit heerlijk.

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

Bij de outlet van Men at Work nam ik ook dit vest met leuke Aztek-achtige print van Maison Scotch mee . Ook deze was afgeprijsd van €79,95 voor 50 euro. Omdat ik twee items kocht, kreeg ik 20% extra korting op het goedkoopste item en betaalde ik uiteindelijk 40 euro voor dit vest. Ik heb hem de volgende dag gelijk aan gehad en kreeg er veel complimentjes over :).

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

Bij VILA scoorde ik nog een basic donkerblauwe longsleeve die afgeprijsd was van €16,95 voor 5 euro. Een koopje! De stof is zo heerlijk zacht!

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

In een natuurwinkeltje (waarvan ik de naam vergeten ben) kocht mijn moeder drie paar thermosokken van Naproz voor €9,95 waarvan ik één paar gekregen heb. “Nooit meer koude voeten”, stond erop. Dat klonk ons als muziek in de oren en ze zijn inderdaad heerlijk warm.

Shoplog Den Bosch Oktober 2013

Bij Douglas kochten mijn moeder en ik allebei een Revitalize Your Eyes setje van Estée Lauder met daarin een mini Sumptuous Extreme mascara van 2,8 gram (tot nu toe erg fijn!) en een mini van de Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm (5 ml). Normaal kost dit setje 9 euro, wat ik al niet duur vind, maar momenteel krijg je bij Douglas 20% korting op Estée Lauder huidverzorgingsproducten en die korting geldt ook op dit setje. Uiteindelijk betaalde ik er slechts €7,20 voor. Neem hem zeker mee als je hem tegenkomt bij Douglas! Het setje is ook verkrijgbaar in de webshop waar hij €8,50 kost.

Heb jij laatst nog koopjes gescoord?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Shoplog Den Bosch (o.a. Men at Work, VILA en Douglas)

  1. Dat aztec vestje is mooi en zal je zeker goed staan. Misschien een outfit of the day? ;)

    Het setje van Estee Lauder spreekt mij ook wel aan, zeker voor de mascara. Maar ik heb momenteel nog veel te veel mascara’s liggen. :p Kan je er misschien een review over schrijven. Ben benieuwd naar het resultaat.

    Xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.