LOVE: CHI Magnified Volume Shampoo & Conditioner

Categoriën Favorites, Haar

Chi Magnified Volume Shampoo Conditioner resultaat

Voor mij zijn er eigenlijk drie dingen waar een shampoo aan moet voldoen, wil hij in mijn badkamer blijven staan. Allereerst moet hij natuurlijk mijn haar goed schoonmaken. Daarnaast vind ik het ook wel prettig als hij lekker ruikt. Als laatste zoek ik een shampoo die mijn haar ook echt volume geeft. Ik moet het al gelijk merken wanneer ik mijn haar style, zonder dat ik daarvoor nog andere producten moet gebruiken. Er zijn veel volumeshampoo’s en -conditioners op de markt, maar er zijn er maar weinig die ook écht voor volume zorgen. CHI Magnified Volume Shampoo en Conditioner doen wél wat ze beloven. Bovendien zijn ze vrij van SLS, sulfaten en parabenen en dat maakt ze voor mij een absolute toppers. Sterker nog, het zijn mijn favoriete shampoo en conditioner ever geworden. Laat me je vertellen waarom.

Chi Magnified Volume Shampoo Conditioner

Tot voorkort waren de J Beverly Hills AddBody Shampoo en Conditioner mijn favorieten (klik hier voor mijn review). Nog steeds vind ik ze fantastisch, maar er is één aspect waarop deze CHI Magnified Volume Shampoo en Conditioner ze verslaat: de prijs. Hoewel de shampoo’s en conditioner van CHI niet heel erg goedkoop zijn, zijn ze wel goedkoper dan die van J Beverly Hills. Zowel de flacons van CHI als J Beverly Hills bevatten 350 ml. Die van CHI zijn echter zo’n 8 euro goedkoper. Een behoorlijk verschil dus.

Chi Magnified Volume Shampoo

Qua werking merk ik eigenlijk niet veel verschil tussen die van JBH en CHI. Beide zijn fantastisch. Ze zorgen voor instant volume en zijn beide vrij van SLS, sulfaten en parabenen. Ook bevatten ze geen ‘slechte’ siliconen maar enkel plantaardige siliconen of siliconen die in water oplosbaar zijn.

De CHI Magnified Volume Shampoo en Conditioner ruiken heerlijk zoet naar snoepjes. Aarbeiensnoepjes. Yum! Als ik de geur ook nog ga vergelijken met die van JBH dan moet ik eerlijk bekennen dat ik die van JBH nét iets lekkerder vind. Die ruiken namelijk heerlijk naar een combinatie van Haagse hopjes en karamel. Goddelijk! Maar goed, die van CHI ruiken ook heel erg lekker.

De ingrediëntenlijst van de CHI Magnified Volume Shampoo:

Aqua/water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Steareth-4, Polyquaternium-87, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, PEG-150, Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Hydrolyzed Silk, PG-Hydroxyethylcellulose Cocodimonium Chloride, Sodium PCA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Polyquaternium-11, Panthenol, Citric Acid, Polyquaternium-10, Parfum (Fragrance), Cinnamyl Alcohol, Citral, Eugenol, Methyl 2-Octynoate, Limonene, Benzyl Salicylate.

Chi Magnified Volume Conditioner

Een conditioner vinden die ook nog eens volume geeft, is misschien nog wel het moeilijkst. Vaak verzwaren conditioners mijn haar juist, in plaats van volume te geven. Deze conditioner van CHI zorgt niet per se voor volume – dat doet de shampoo al – maar verzwaart mijn haar gelukkig ook niet. Hij behoudt het volume die de shampoo aan mijn haar gegeven heeft en geeft mijn haar een mooie glans. Ook de conditioner is vrij van SLS, sulfaten en parabenen en bevat geen ‘slechte’ siliconen maar enkel plantaardige siliconen of siliconen die in water oplosbaar zijn.

De ingrediëntenlijst van de CHI Magnified Volume Conditioner:

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-87, Glycerin, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Ethyl Macadamiate, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Silk, PG-Hydroxyethylcellulose Cocodimonium Chloride, Sodium PCA, Phenyl Trimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Polyquaternium-10, Panthenol, Citric Acid, Polyquaternium-37, Propylene Glycol, Dicapryiate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Parfum (Fragrance), Cinnamyl Alcohol, Citral, Eugenol, Methyl 2-Octynoate, Limonene, Benzyl Salicylate.

Chi Magnified Volume Shampoo Conditioner resultaat

Tja, wat moet ik nog meer zeggen? Ik denk dat jullie wel gemerkt hebben dat ik enorm enthousiast ben over deze shampoo en conditioner. Nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Geven écht volume aan mijn haar
  • Ruiken heerlijk naar zoete snoepjes
  • Bevatten geen SLS, sulfaten of parabenen
  • Bevatten uitsluitend plantaardige siliconen of siliconen die oplosbaar zijn in water

De CHI Magnified Volume Shampoo en Conditioner kosten allebei tussen de 15 en 20 euro (afhankelijk van waar je ze koopt). Dat is niet goedkoop, maar ze zijn gelukkig zuinig in gebruik. Je heb maar een klein beetje nodig waardoor ze lang meegaan en de prijs best meevalt. Ik heb in ieder geval mijn nieuwe favoriete shampoo en conditioner gevonden. Love this stuff!

De CHI Magnified Volume Shampoo en Conditioner zijn verkrijgbaar bij kapsalons die werken met CHI en via de webshop van John Beerens. Bij John Beerens zijn ze het goedkoopst (15 euro)!

Liefs, Laura

5 thoughts on “LOVE: CHI Magnified Volume Shampoo & Conditioner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.