The Body Shop Gift House Gingerbread

Categoriën Huidverzorging

The Body Shop Gift House Gingerbread

We weten allemaal dat The Body Shop veel doet voor de gemeenschappen waar ze mee samenwerken. Zo hebben veel van de ingrediënten die ze gebruiken voor hun producten het Community Fair Trade label. Ze betalen een eerlijke prijs aan de boeren, ambachtslieden en lokale coöperaties voor hun ingrediënten en producten. Daarnaast investeren ze in goede arbeidsomstandigheden en bieden ze ondersteuning bij het opbouwen van een zelfstandige toekomst. Tijdens de kerst geven ze nóg meer. Ze doneren een bedrag van 237.000 euro, afkomstig uit de verkoop van gift sets. Dit geld wordt besteed aan de bouw van vijf nieuwe scholen in Community Fair Trade-gebieden over de hele wereld. Dit ‘Gift House Gingerbread’ is een voorbeeld van zo’n gift set. Als je een cadeauset koopt dan help je dus kinderen naar school te gaan en geef je ze een beter en gelukkiger leven. Is dat geen mooie kerstgedachte?

The Body Shop Gift House Gingerbread

Het Gift House Gingerbread is een klein schooltje en staat daarmee symbool voor de scholen die gebouwd kunnen worden door de donatie van The Body Shop. Koop je deze set, of één van de vele andere feestelijke cadeausets, de draag je dus bij aan de bouw van deze scholen. Tijdens het pers event van The Body Shop heb ik een filmpje gezien van kinderen die door hulp van The Body Shop naar school konden en dat was zó mooi om te zien. De kinderen wilden niets liever dan leren en gingen heel graag naar school.

The Body Shop Gift House Gingerbread

The Body Shop Gift House Gingerbread

The Body Shop Gift House Gingerbread

Tijd om het schooltje open te maken. In deze cadeauset zitten de volgende producten:

  • Shower Gel Cranberry 60 ml
  • Shower Gel Ginger 60 ml
  • Body Butter Cranberry 50 ml
  • Body Butter Ginger 50 ml
  • Mini douchepuff

The Body Shop Gift House Gingerbread

Ginger en Cranberry zijn twee geuren die The Body Shop alleen rond de feestdagen verkoopt. Het maakt ze daarom extra speciaal. Ginger Sparkle is een warme geur die natuurlijk naar gember ruikt en een tikje zoetig is. Het is een geur die zowel vrouwen als mannen aan zal spreken, denk ik. Cranberry Joy ruikt lekker zoetfruitig naar cranberry’s. Van deze twee geuren in Cranberry Joy mijn favoriet.

The Body Shop Gift House Gingerbread

The Body Shop Gift House Gingerbread

De body butters met de geur van Ginger Sparkle en Cranberry Joy zijn ook heerlijk. The Body Shop heeft hele harde body butters maar ook iets zachtere. Ginger Sparkle en Cranberry Joy zijn allebei lekker smeerbaar en niet zo hard als een echte boter.

The Body Shop Gift House Gingerbread

Ze smeren allebei fijn uit en trekken redelijk snel in voor een body butter. De geur blijft lang hangen op de huid, in tegenstelling tot de geur van de douchegels. De geur van de douchegels ruik ik net na het douchen nog wel maar een paar uur laten niet meer. Wil je dus extra lang genieten van de geur van Cranberry Joy of Ginger Sparkle? Smeer je dan na het badderen of douchen lekker in met de body butter.

The Body Gingerbread Man Sponge

De Gingerbread Man Sponge zat niet in de Gift House Gingerbread cadeauset maar ik kon hem jullie toch echt niet onthouden. Want hoe leuk is deze spons in de vorm van een gingerbread man? Hij is te koop voor 5 euro.

Ik vind de cadeausets van The Body Shop altijd erg leuk en ze doen het werkelijk al-tijd goed als cadeau. Daarnaast vind ik het een erg mooie (kerst)gedachte dat je met deze aankoop helpt scholen te bouwen in de Community Fair Trade-gebieden.

The Body Shop Gift House Gingerbread is te koop voor 23 euro bij de filialen van The Body Shop, shop-in-shops in de V&D en online in de webshop

Liefs, Laura

10 thoughts on “The Body Shop Gift House Gingerbread

  1. Heel erg leuk! Ik ga maandag langs the body shop en ga deze zeker eens bekijken! Misschien een leuke tip: op groupon kan je nu een body shop waardebon kopen twv €25,- voor maar €12,50! Ik heb er al 2 aangeschaft! Maakt het shoppen extra leuk! :-) lieve groetjes Mandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.