Cadeautip: DA Sint douche- en badschuim!

Categoriën Huidverzorging

DA Sinterklaas douche schuim

Yay! De Sint is in het land! Heb jij je verlanglijstje al klaar? Krijg je ook geen genoeg van die heerlijke chocoladeletters en zachte roze schuimpjes? Dan heb ik goed nieuws voor je, want nu kun je zelfs onder de douche of in bad genieten van dit snoepgoed met deze Sint douche- en badschuim van DA!

DA Roze Schuimpjes Douche Bad Schuim

DA Roze Schuimpjes Douche Bad Schuim ingredienten

Vorig jaar introduceerde DA al Sinterklaas douche- en badschuim met de geur van witte chocolade en melkchocolade. Dit jaar kun je kiezen uit de geuren melkchocolade en roze schuimpjes. En ja, zo ruiken ze écht. Vanzelfsprekend moet je wel een echte zoetekauw zijn om deze geuren te kunnen waarderen, maar ik hou ervan! De roze schuimpjes variant zou ik wel het heel jaar door willen gebruiken, heerlijk!

DA melkchocolade douche bad schuim

DA melkchocolade douche bad schuim ingredienten

De verpakking vind ik trouwens erg leuk! Je kunt er de naam van degene opschrijven aan wie je het cadeau doet, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen ;). Op de achterkant staat een sinterklaasgedichtje, leuk detail! Daarnaast vind ik het handig dat de dop aan de onderkant zit. Zo zakt het product zelf naar beneden en hoef je onder de douche niet flink te schudden voordat er eindelijk product uitkomt. Verder zijn het gewoon prima douchegels die mijn huid goed schoonmaken.

Deze Sinterklaas douchegels zijn dan misschien gericht op kinderen, ik vind ze zelf ook hartstikke leuk en het lijkt me helemaal niet vervelend om deze in mijn schoen te vinden! Het is ook nog gezonder dan echte chocoladeletters of roze schuimpjes ;).

De DA Sint Douche- & Badschuim zijn vanaf begin november exclusief verkrijgbaar bij DA  voor slechts €2,99 per stuk (300ml). Ze zijn limited edition dus op is op! Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kun je kijken op de website van DA.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Cadeautip: DA Sint douche- en badschuim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.