Kneipp Douche Foams

Categoriën Huidverzorging

Kneipp douche foams

Ik ben gek op douche foams en ben dan ook heel blij dat steeds meer merken dit in hun assortiment opnemen. Zo heeft Kneipp sinds midden oktober ook twee douche foams: lavendel en mint eucalyptus. Ik laat ze vandaag aan jullie zien en vertel wat ik ervan vind.

Kneipp douche foams

Momenteel heeft Kneipp twee varianten douche foam: lavendel en mint eucalyptus. Beide geuren spreken mij persoonlijk niet echt aan maar ik weet dat er ook mensen zijn die juist gek zijn op de geur van lavendel of eucalyptus. Ik kan alleen maar hopen dat Kneipp nog meer van deze douche foams uit gaat brengen, want ze zijn wel erg fijn. Ik hoop op douche foams van heerlijke Kneipp geuren als Citrus, Passievrucht-Grapefruit en Oranjebloesem.

Kneipp douche foams

Kneipp producten bevatten geen parabenen, minerale oliën en zeep. Daarnaast zijn ze ook niet op dieren getest, mooi!

Kneipp douche foams

De douche foams zijn gemakkelijk te doseren en best zuinig in gebruik. Eén flacon van 200 ml is goed voor ongeveer 40 wasbeurten, aldus Kneipp. Dit kan natuurlijk iets meer of minder zijn, afhankelijk van de hoeveelheid die je gebruikt per wasbeurt.

Kneipp douche foams

Kijk dit heerlijke schuim! It’s so fluffyyyyy! Het schuim is heerlijk zacht en goed te verdelen over de huid. Het lijkt er ook even op te blijven liggen. Je spoelt het er dus niet zomaar per ongeluk af. Overigens wordt het schuim gecreëerd door middel van perslucht. Er komt geen drijfgas aan te pas. Perslucht is beter voor de gezondheid.

Kneipp douche foam lavendel

De geur van lavendel werkt ontspannend en rustgevend. Deze lavendelgeur van Kneipp ruikt ook erg natuurlijk. Niet chemisch, zoals je dat soms ook wel tegenkomt. Als je van de geur van lavendel houdt, is dit echt een aanrader. Lekker om te gebruiken voor het slapengaan.

Kneipp douche foam mint eucalyptus

Waar ik de lavendelvariant aan zou raden voor het slapengaan, is de mint eucalyptus geur juist erg geschikt voor in de ochtend. Het is een lekker frisse en verkwikkende geur. Mijn favoriet van deze twee. Het geeft me een beetje het gevoel alsof ik in een spa ben.

De Kneipp Douche Foams zijn heerlijk zacht en verdelen goed over de huid. Ze bevatten wel SLES maar drogen mijn huid niet uit. De geuren lavendel en mint eucalyptus zullen veel mensen aanspreken, maar persoonlijk hoop ik dat Kneipp ook nog met douche foams in heerlijke fruitgeuren komt!

De Kneipp Douche Foams zijn verkrijgbaar de bekende drogisterijen voor €6,99 per stuk.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Kneipp Douche Foams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.