Treacle Moon douchegels

Categoriën Huidverzorging

Treacle Moon douchegels

Bij het uitkiezen van een nieuwe douchegel let ik voornamelijk op de geur. Daarnaast moet een douchegel mijn huid natuurlijk goed schoonmaken, maar dat doen ze allemaal eigenlijk wel. Een lekkere geur vind ik heel erg belangrijk. Het zorgt er bij mij voor dat het korte douchemoment echt een kleine verwennerij wordt. Met deze nieuwe douchegels van Treacle Moon komt dat helemaal goed!

Treacle Moon is Engels merk dat sinds begin deze maand ook in Nederland verkrijgbaar is bij 150 grotere filialen van Albert Heijn en via albert.nl. De vrolijke verpakkingen doen me erg denken aan die van Philosophy, maar ze zijn niet het eerste merk die daarbij afgekeken heeft. Denk bijvoorbeeld aan de ‘I love…’ douchegels van Douglas. Naast een hele rits aan douchegels zijn er ook bodyscrubs, bodybutters en handwashes van Treacle Moon. Alle producten kosten €4,95 per stuk, wat een hele fijne prijs is als je naar de hoeveelheid inhoud kijkt.

Het Engelse team dat de producten van Treacle Moon heeft ontwikkelt, wil met deze vrolijke collectie bad- en doucheproducten niet alleen zorgen voor veel doucheplezier, ze steunen daarbij ook goede doelen zoals Khandel Light, waarbij ze kansarme kinderen in India sponsoren bij het verkrijgen van o.a. schoon drinkwater, huisvesting, scholing en een betere gezondheidszorg.

De collectie van Treacle Moon die in Nederland verkrijgbaar is bestaat uit de volgende Bad & Shower Gels (500 ml): The Raspberry Kiss, That Vanilla Moment, One Ginger Morning, My Coconut Island, Those Lemonade Days, Iced Strawberry Dreams, Her Mango Thoughts, Warm Cinnamon Nights en Her Lavender Story.

Treacle Moon My Coconut Island douchegel

My coconut island: I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind. Leuk die teksten op de flacons!

My coconut island ruikt heerlijk naar kokos! Alsof je je heel even op een bountyeiland begeeft. Ik vind de geur van kokos verrukkelijk en deze douchegel is dan ook mijn favoriet van deze twee.

Treacle Moon My Coconut Island douchegel ingredienten

Er zit wel SLS in, (veel) parfum en parabenen maar in lichaamsverzorging heb ik daar eigenlijk niet zo’n probleem mee. Toch zet ik even een foto van de ingrediëntenlijst erbij voor degenen die bepaalde bestanddelen liever vermijden.

Treacle Moon One Ginger Morning douchegel

One Ginger Morning: Wakey wakey duvet princess…with a gentle yawn she stretched and captured her dream…still warm…today seemd full of endless promise.

One ginger morging ruikt heerlijk naar gember maar ook zoet naar snoepjes! De geur doet me denken aan Fruitella’s, haha!

Treacle Moon douchegels

In een flacon zit maarliefst 500 ml (een halve liter!) douchegel en da’s echt heel veel. De prijs van 4,95 is dan ook helemaal niet verkeerd. Ik vind ze heerlijk en wil nog veel meer geuren uitproberen: That Vanilla Moment, Iced Strawberry Dreams, Her Mango Thoughts, Warm Cinnamon Nights… Enne, met de feestdagen in het vooruitzicht zijn deze douchegels ook heel erg leuk als cadeautje!

Treacle Moon douchegels zijn verkrijgbaar bij 150 grotere filialen van Albert Heijn en via de website: www.albert.nl voor € 4,95 per stuk. Voor meer informatie kun je terecht op www.treaclemoon.nl

Liefs, Laura

12 thoughts on “Treacle Moon douchegels

  1. Zien er wel fijn ondanks de grote hoeveelheid parfum. Op zich heb ik daar geen problemen mee.

    Ik ben benieuwd naar de vanille en cinnamon versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.