New in: Nike wmns Dart 10 running shoes

Categoriën Lifestyle

Nike Wmns Dart 10

Ik heb jullie al eens eerder verteld over mijn eerste poging om te gaan hardlopen, maar die was helaas mislukt. Ik weet niet meer waarom, maar na zo’n 5 weken braaf de podcast van Evy Gruyaert te hebben gevolgd waarbij je stap voor stap leert om 5 km aan één stuk te lopen, vond ik er niets meer aan. Ook kreeg ik last van mijn knie en had ik het in die periode ontzettend druk, waardoor ik de kracht niet meer had om ‘s avonds nog even een half uur mijn rondje te lopen. Toch wil ik het weer eens proberen, met dezelfde podcast van Evy. De eerste stap: nieuwe hardloopschoenen.

Nike Wmns Dart 10

Toen ik zo’n 1,5 jaar geleden begon met hardlopen maakte ik eigenlijk al gelijk een grote fout: ik trok gewoon mijn favoriete Nike’s aan en ging ervoor. Ik vond het zonde om gelijk hardloopschoenen aan te schaffen, want wat als ik er helemaal niets aan vond en na een week al zou stoppen? Toch is het verstanding om wel speciale hardloopschoenen aan te schaffen. Je voorkomt blessure’s (ah, dus dáárom kreeg ik last van mijn knie!) en voor mij persoonlijk werkt het ook motiverend (yay, ik kan mijn nieuwe hardloopschoenen weer aan!). En dus bestelde ik deze Nike wmns Dart 10 running shoes bij Sarenza. Nike blijft mijn favoriete sportmerk, dus die keuze was snel gemaakt, maar toen moest ik nog het model bepalen. Ik keek wat rond op de site en zag veel verschillende soorten. Uiteindelijk koos ik voor deze omdat ze lekker betaalbaar waren (55 euro), er best leuk uit zagen met die felle kleuren en omdat in de beschrijving stond dat het de perfecte schoen was als je af en toe ging hardlopen. Perfect!

Nike Wmns Dart 10

Natuurlijk heb ik ze gelijk geprobeerd en zo lopen heerlijk! Wát een verschil met mijn vorige schoenen waar ik op liep (en wat eigenlijk niet eens sportschoenen waren). Ze zijn lekker lichtgewicht, al weet ik dat Nike ook running shoes heeft die nog veel lichter zijn maar dit was voor mij al een enorm verschil. Daarnaast ventileren ze goed, is de zool schokdempend (vooral dit verschil merk ik heel erg) en ondersteunen ze mijn voeten perfect tijdens het lopen. Overigens is dit model van Nike ook nog verkrijgbaar in andere kleuren.

Ik ben er erg blij mee en hoop dat ik ze nog vaak ga gebruiken. Wil je meer weten over de podcast van Evy waarin je in 10 weken leert om 5 km achter elkaar te lopen? Lees dan deze blogpost even.

De Nike wmns Dart 10 running shoes zijn verkrijgbaar voor €55,00 bij Sarenza, waar je online schoenen kunt bestellen. Overigens is er nu sale tot -50% op diverse schoenen van Nike en Vans bij Sarenza!

Liefs, Laura

8 thoughts on “New in: Nike wmns Dart 10 running shoes

  1. Ik heb vorige week ook hardloopschoenen gekocht.Ik loop al sinds vorig jaar, maar sinds september loop ik weer echt goed en het werd tijd om mijn sportschoenen te verruilen voor Nike+ hardloopschoenen.

  2. Hier een hardloopfan! Ik kan je maar een tip geven en dat is: doorbijten! Na een maand of 3 begint hardlopen steeds leuker te worden en weer een aantal maanden later weet je niet beter en dan wil je blijven lopen. Ik loop nu ongeveer 1 tot 2 keer per week de 10km. Je zal zien dat je lichaam ook na een aantal weken begint te veranderen. Zeg maar dag tegen die kilo’s en hallo tegen die strakke benen en buikspieren! Heel veel succes gewenst!

  3. Leuk, ik hou ook echt van hardlopen! Heb het ook braaf met Evy gedaan. Nu (na ook een blessure aan de knie) op naar de 10km!

    Luister wel naar je lichaam he, want ik heb toen ik begon wel meteen hardloopschoenen aangeschaft maar niet in een speciale hardloopwinkel, waardoor deze achteraf toch niet helemaal geschikt waren voor mijn voeten. Vandaar de knie blessure.

    Ik hoop dat deze schoenen perfect voor jou zijn! Maar mocht je nu toch iets gaan voelen, laat dan even een analyse uitvoeren bij een echte hardloopwinkel (Runnersworld in Breda is heel goed! Ga ik altijd heen). Dan weet je iig hoe je voeten zijn!

    Veel succes in ieder geval en hopelijk raak je ook net zo verslaafd als ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.