Happy Chimps

Een tijdje geleden kreeg ik van Niels – die ook mijn logo ontworpen heeft – een berichtje. Of ik het leuk vond om een knuffelaapje te ontvangen. Een knuffelaapje? Wat moet ik daar mee dan? Hij vertelde me over Happy Chimps, de avonturen die ze beleven en de webshop waarin hij deze aapjes verkoopt. Wil jij dit aapje en zijn familie ook leren kennen? Lees dan verder.

Happy Chimps Sep

“Happy Chimps zijn een bijzondere familie van knuffelapen. Het zijn namelijk de meest vrolijke aapjes die tot op de dag van vandaag zijn ontdekt. Naast hun diverse kleuren hebben deze knuffelapen een zeer bijzondere eigenschap. Ze zijn altijd goed gehumeurd en begroeten je met een vriendelijke glimlach.”

De Happy Chimps zijn erg leuk als speelkameraadje voor een kind en doen het ongetwijfeld goed als kraamcadeau. In deze webshop kun je ze bestellen en je kunt hun avonturen volgen via Facebook en Instagram. De manier waarop de Happy Chimps geprofileerd worden op de website en op social media is best kinderlijk maar dat wil niet zeggen dat ze daarom ook alleen voor kinderen bedoelt zijn. Happy Chimps zijn ook hartstikke leuk om in huis neer te zetten als decoratie. Ze fleuren je woonkamer, slaapkamer of welke kamer dan ook gelijk op! Zeg nou zelf, van zo’n aapje word je toch gelijk vrolijk?

Happy Chimps Sep

De aapjes hebben ook allemaal een naam meegekregen. Dit is Sep. Momenteel zijn er drie kleuren Happy Chimps verkrijgbaar in de webshop. Een lichtgrijze met roze sterren (Biba), een oranje met witte stippen (Sep, die ik heb) en eentje met blauwe en witte strepen (Bobby).

Wat vind jij van Happy Chimps?

Happy Chimps zijn verkrijgbaar via www.happychimps.com voor €19,95. De verzendkosten zijn €4,95 en je hebt het aapje binnen 2 – 4 werkdagen in huis. 

Liefs, Laura

8 thoughts on “Happy Chimps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.