Slagroom in je haar!

Categoriën Haar, Testjes

Milk_shake conditioning whipped cream

Om eerlijk te zijn houd ik nooit zo van leave-in conditioners. Ze maken mijn haar vaak slap en zwaar waardoor er met geen mogelijkheid volume in te krijgen is. En laat ik volume nou juist zo belangrijk vinden voor mijn haar. Toen ik deze conditioning whipped cream van milk_shake binnenkreeg, was ik dan ook best huiverig, maar het product was verpakt in een slagroombus en zag er zelfs uit als slagroom dus mijn nieuwsgierigheid won van de huiverigheid. Ik probeerde hem uit!

Milk_shake conditioning whipped cream

Tot voor kort had ik nog nooit van het merk milk_shake gehoord, maar inmiddels heb ik er dus onder andere deze conditioning whipped cream van geprobeerd. Het is een professioneel kappersmerk dat voornamelijk bij salons verkocht wordt die met dit merk werken. Sinds kort is het echter ook online verkrijgbaar bij de webshop Veuf.nl, waar je overigens nog meer professionele kappersmerken kunt vinden. De producten van milk_shake zijn op basis van melkproteïnen en fruitextracten, die voornamelijk de vochtbalans van het haar op peil zouden moeten houden.

Milk_shake conditioning whipped cream

Ik heb een proefflacon van 100 ml toegestuurd gekregen maar als je hem zelf aan wil schaffen, is alleen een bus van 200 ml verkrijgbaar in de webshop van Veuf.nl voor €17,95.

Milk_shake conditioning whipped cream

Kijk nou! Dit wil je toch gewoon opeten? Niet alleen door de structuur van slagroom maar de geur is ook heerlijk zoet foody! Milk_shake omschrijft de geur zelf als ‘zoet melkachtig’, persoonlijk doet de geur me denken aan crème brûlée! Hou je van zoete foody geuren? Dan zou je eigenlijk alleen daarom al dit product moeten gebruiken.

Je brengt het aan op handdoekdroog haar en verdeelt het door je haren. Vervolgens laat je het aan de lucht drogen of droog je je haar met de föhn. Je hoeft het product niet uit te spoelen. Als je het aanbrengt, ruik je de geur vrij sterk maar als je haar eenmaal droog is ruik je de geur nog heel subtiel. Zoals jullie misschien wel weten, hou ik van zoete foody geuren en ik loop dan ook stiekem een paar keer per dag aan mijn lokken te ruiken ;).

Milk_shake conditioning whipped cream

Goed, genoeg over de geur. Hoe is de werking? Nou, ik ben best tevreden! Ik was al lang blij dat deze leave-in conditioner mijn haar niet slap en zwaar achterlaat maar daarnaast verzorgt hij mijn haar ook echt goed. Het ziet er gezond uit, glanst mooi en voelt heerlijk zacht aan. Stiekem had ik gehoopt dat hij ook nog voor wat versteviging zou zorgen, omdat het een mousse is, maar helaas. Daar moet ik toch echt andere producten voor gebruiken. Desalniettemin ben ik erg tevreden over deze conditioning whipped cream van milk_shake en ik raad hem zeker aan als je op zoek bent naar een fijne leave-in conditioner met een lekkere zoete geur!

Gebruik jij graag leave-in conditioners?

De conditioning whipped cream van milk_shake is o.a. verkrijgbaar bij veuf.nl voor €17,95 (200 ml)

Liefs, Laura

10 thoughts on “Slagroom in je haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.