New in: Pieces Dagmar Bag

Categoriën Accessoires, Fashion

Pieces Dagmar Bag

Een mooie basic zwarte handtas, die had ik nog niet. Bijna al mijn handtassen zijn bruin. Oke, ik heb nog twee andere zwarte handtassen maar je kunt nooit genoeg tassen hebben, toch? Een tijdloos zwart exemplaar was meer dan welkom. Ik vond deze tas van Pieces in de webshop van Sarenza. Daar vind je niet alleen online schoenen, maar dus ook mooie tassen en portemonnees. Ik bestelde hem en een paar dagen later had ik hem al binnen. Je hebt hem misschien al voorbij zien komen in de Behind The Scenes van november maar ik wilde hem toch ook nog graag in een apart artikel laten zien.

Pieces Dagmar Bag

Het model heet ‘Dagmar’ en kost € 39,99 bij Sarenza. Niet heel goedkoop voor een tas die niet van leder is, maar het was wel het tijdloze model dat ik zocht. Hij is trouwens momenteel alleen verkrijgbaar in het donkerblauw en wijnrood (leuk voor het najaar!) maar ik verwacht dat ze deze zwarte variant ook wel weer binnen zullen krijgen.

Hij heeft een mooie slangenprint en het formaat vind ik echt perfect! Hij is  28 x 36 x 13 cm en ideaal om mee te nemen tijdens een dagje shoppen. Wel jammer dat er helemaal geen vakjes in zitten voor je telefoon, sleutels en dergelijken maar ik heb een bag-in-bag (een tasje met heel veel vakjes die je in je tas zet) dus op zich is dat voor mij niet zo’n groot probleem.

Pieces Dagmar Bag

Aan de onderkant zitten kleine ‘voetjes’ of ‘pootjes’ waardoor je hem gewoon op de grond kunt zetten zonder dat hij vies wordt aan de onderkant. Handig!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Pieces tas en denk dat ik hem nog heel veel jaren zal gebruiken. Als hij zo lang mee gaat natuurlijk ;).

De Pieces Dagmar tas is verkrijgbaar bij Sarenza.nl voor € 39,99. 

Liefs, Laura

8 thoughts on “New in: Pieces Dagmar Bag

  1. Mooie tas! Ik mag van mezelf de komende tijd geen tassen meer kopen, want ik wil graag sparen voor één mooi en duur exemplaar, namelijk een Michael Kors tas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.