Unboxing: Beautybox November 2013

Categoriën Overig

Beautybox November 2013

Gisteren vierden we Sinterklaasavond met onze vriendengroep en dit jaar werd het bij ons thuis gehouden. Tussen alle voorbereidingen en sinterklaasstress door, kwam de postbode met een pakketje van Beautybox. Nieuwsgierig als ik ben, liet ik de hartige banketletter die ik aan het maken was even liggen, greep ik mijn camera en pakte ik de Beautybox uit. Nieuwsgierig naar de inhoud geworden? Lees dan verder!

Beautybox November 2013

Omdat de feestdagen er weer aankomen en je dan al druk genoeg bent met andere dingen dan make-up en uiterlijke verzorging, heeft Beautybox een box samengesteld met allerlei quick fixes zodat je in no time klaar bent voor het feest.

Beautybox November 2013 Glam glow

GlamGlow – Mud Eye Mask – Full Size 12 stuks € 49,95 – € 4,25 per stuk

De laatste tijd las ik al veel positieve verhalen over het GlamGlow masker voor het gezicht. Ook veel celebs zouden dit merk gebruiken. Deze samples die in de Beautybox zitten, zijn voor onder je ogen. Een masker dat donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels zou reduceren in drie minuten. Klinkt veelbelovend!

Beautybox-November-2013-Beautybox November 2013 eye magic

Magic Beauty – Eye Magic – Full Size 7 pads € 9,95 – € 1,45 per stuk

Ah, deze Eye Magic pads ken ik al. Ik vind het maar niks. Je legt ze op je oogleden en veegt ze er vervolgens vanaf. De ooglook die je dan op je ogen hebt komt mijns inziens niet eens in de buurt van een mooie ooglook die je met kwasten aanbrengt. Je mag dan wel binnen 10 seconden klaar zijn, ik ben toch liever iets langer bezig om een mooie ooglook te maken.

Beautybox November 2013 toni guy droogshampoo

Toni&Guy – Dry Shampoo – Full Size € 11,99 250 ml – Mini 75 ml

Droogshampoo; ik hou ervan! Laatst schreef ik nog over mijn favoriete droogshampoo van Batiste maar ik ben ook zeer benieuwd naar deze van Toni&Guy! Droogshampoo zorgt ervoor dat je haar er weer fris uitziet en geeft tegelijkertijd body, volume en structuur.

Beautybox-November-2013-Beautybox November 2013 BeautyUK nagellak

BeautyUK – Glam Nails – Full Size € 3,50

Rode nagellak mag natuurlijk niet ontbreken in een box voor de feestdagen. Deze is van BeautyUK, een merk dat ik nog niet ken. Het is wel lekker betaalbaar, dus als dit merk me bevalt, bestel ik er misschien nog wel meer van. Google leert mij namelijk dat dit merk gewoon te bestellen is bij diverse Nederlandse webshops. Yay!

Beautybox November 2013 BeautyUK Posh Pout

BeautyUK – Posh Pout – Full Size € 4,50

Nog een product van BeautyUK: een Posh Pout. Een hydraterende lippenstift of goed gepigmenteerde lippenbalsem, het is maar net hoe je het bekijkt, in de vorm van een potlood. Ik ben fan van de Clinique Chubby Sticks maar ben ook erg benieuwd naar dit goedkopere alternatief.

Ik ben erg benieuwd naar het Glam Glow oogmasker, jammer dat het maar één proefje is! Verder ben ik ook erg blij met de droogshampoo van Toni&Guy, het formaat is perfect om mee te nemen op vakantie en weekendjes weg. De producten van BeautyUK ga ik ook zeker uitproberen.

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl, alleen deze november-editie is niet meer te bestellen. Het is namelijk iedere maand een verrassing wat er in de box zit. De Beautybox kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Zijn jullie nog benieuwd naar bepaalde producten uit deze box en zou je graag een review zien? Laat het me dan weten in de reacties!

Liefs, Laura

9 thoughts on “Unboxing: Beautybox November 2013

  1. Ik had hem gisteren ook gekregen en ben erg blij met de Toni&Guy droogshampoo. Verder erg benieuwd naar de Glamglow, maar die bewaar ik wel voor een moment dat ik het echt nodig vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.