Behind The Scenes: November 2013

Categoriën Personal

Behind The Scenes November 2013

En toen was het alweer december! Kunnen jullie het geloven? Nog maar even en dan is het Kerstmis en we zitten al weer bijna in 2014! Ik heb onwijs veel zin in december maar eerst laat ik jullie mijn afgelopen maand in vogelvlucht zien. Kijk je mee?

Behind The Scenes November 2013

Ik had televisieopnames bij mijn kapper Jeffrey voor een regionale omroep. Voor de tweede keer, want van de eerste opnames waren ze de audio kwijtgeraakt. Niet zo slim, natuurlijk. De eerste keer ging eigenlijk veel beter dan de tweede keer voor mijn gevoel dus daar baalde ik wel een beetje van. Ik was model voor Jeffrey en mocht ook wat dingen vertellen over trends en mijn blog. Als ik het item digitaal beschikbaar heb, zal ik hem erbij zetten op de pagina ‘In de media‘.

Behind The Scenes November 2013

Ik heb zo moeten lachen om dit stripje. Het is net mijn vriend wanneer hij FIFA speelt :’).

Behind The Scenes November 2013

Deze Sint douche- en badschuim van DA vind ik zo leuk! De roze schuimpjes variant is mijn favoriet, heerlijk zoet! Lees hier het hele artikel erover.

Behind The Scenes November 2013

Lekker sushi eten met vrienden! Dat was echt al veel te lang geleden. We gingen tonnetje rond het restaurant uit.

Behind The Scenes November 2013

Daarna gingen we nog even bowlen en stappen in Breda. Ik ben de laatste tijd zo vaak gaan bowlen dat ik er voorlopig wel weer even klaar mee ben. Ik had wel gewonnen trouwens, yeah!

Behind The Scenes November 2013

Sep van Happy Chimps op de bank.

Ik was bij een bloggers event van The Body Shop waar ik deze airbrush tattoo liet zetten. Hij zou tot wel 10 dagen kunnen blijven zitten maar hij was er bij mij de volgende dag onder de douche al ver vervaagd. Ach, het was wel leuk voor even!

Behind The Scenes November 2013

Cadeautjes van mijn mediabureau Hot Pink Media. Thanks girls!

Behind The Scenes November 2013

Flink geshopt bij Primark in Eindhoven! Check hier de shoplog.

Behind The Scenes November 2013

Ik kocht bij Primark onder andere een nieuwe ochtendjas met dit schattige schaapje.

Behind The Scenes November 2013

Een paar dagen nadat ik de lovende review over de Catrice All Matt Plus foundation online had gezet, liet ik het flesje op de grond kletteren in de badkamer. Balen! Gelukkig is hij niet duur, zullen we maar zeggen.

Behind The Scenes November 2013

Selfie!

Behind The Scenes November 2013

Hmm… lekker warme chocolademelk! Rob had gewoon meer marshmallows dan ik :O

Behind The Scenes November 2013

Ik zag deze nieuwe chipssmaak van Lays in de winkel en ik had er nog helemaal geen reclame of wat dan ook van gezien. Ik was er onwijs benieuwd naar dus ik nam hem mee. Hij viel eerlijk gezegd een beetje tegen en smaakte vrijwel hetzelfde als Cream & Chives, maar die is niet meer verkrijgbaar of wel? Als je Cream & Chives lekker vond, dan is deze smaak ook wel wat voor jou. Ik ga liever voor iets anders.

Behind The Scenes November 2013

Ik kreeg mijn nieuwe tas van Pieces binnen. Ik bestelde hem via Sarenza. Het is een basic en klassiek model. Het formaat is perfect! Later deze week komt er nog een iets uitgebreider artikel over online.

Dat was mijn november! Ik heb onwijs veel zin in december met alle gezellige feestdagen. Mijn familie komt dit jaar bij ons thuis op eerste kerstdag, dus ik mag aan de slag in de keuken. Dat vind ik overigens helemaal niet erg, juist leuk! Ook kan ik echt genieten van al die gezellige lichtjes in de straten. Ik heb nu al zin om de kerstboom op te tuigen en andere kerstdecoratie van zolder te halen maar daar wacht ik nog even mee tot na Sinterklaas. Sinterklaas vier ik dit jaar op 6 december met familie en op 7 december met vrienden. Super leuk! December zal wel behoorlijk druk worden voor mij, want ik begin vanaf morgen als administratief medewerker bij CZ in Breda. Het is een project voor 1,5 maand waarin alle aanvragen van nieuwe verzekerden verwerkt moeten worden. Aan het einde van het jaar stappen namelijk veel mensen over van zorgverzekering dus dan hebben ze het erg druk. Vrij nemen zit er ook niet in, er moet keihard gewerkt worden. Natuurlijk ben ik tijdens de kerstdagen, op 1 januari en in de weekenden wel vrij, maar daar daarnaast niet. Druk dus, maar wel erg leuk. Waar kijk jij het meest naar uit de komende maand?

Liefs, Laura

8 thoughts on “Behind The Scenes: November 2013

  1. December is echt mijn favoriete maand van het jaar. De verlichting, versiering en de mensen. ^^

    Die ketting van Primark is echt zo mooi! Lijkt op het model van Zara, maar veeeeel goedkoper. Jammer dat ik niet even kan binnenspringen bij de Primark. Snif snif :(

    Veel succes op je nieuwe job, hopelijk heb je het daar een beetje naar je zin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.