Sweater Weather Tag

Categoriën Personal

Superdry Vintage Hoodie Beach Hut Blue

Het koude weer, de wind die door de bomen raast, de regen die tegen de ramen tikt: het is sweater weather! En laat er nou ook een Sweater Weather Tag zijn! Ik heb hem ingevuld en beantwoord o.a. vragen over mijn favoriete geurkaars, favoriete wintertrui en favoriete liedje dit najaar.

Yankee Candle

Wat is je favoriete geurkaars?

Ik vind de kaarsen van Yankee Candle heerlijk! Ze hebben verrukkelijke geuren en gaan heel lang mee. Je kunt ze bestellen via de webshop Sensational Home. De geurkaarsen van Oscar & Babette doen het hier ook goed, trouwens!

Behind The Scenes November 2013

Koffie, thee of warme chocolademelk?

Het liefst warme chocolademelk maar dat kan ik helaas niet eindeloos drinken want dan groei ik dicht ;). Ik word vaak een beetje misselijk van warme chocolademelk maar toch blijf ik het drinken, haha. ‘s Ochtends drink ik graag een latte of cappuccino om wakker te worden en ‘s avonds een theetje :). Mijn favoriete theesmaken van dit moment zijn Pickwick Speculaas, Caramelised Pear en Chai.

Bobbi Brown Rich Chocolate Look

Pas jij je make-up routine aan in het najaar?

Ja. Ik merk dat ik wat vaker donkere lipkleuren draag en ook mijn oogmake-up is in de winter wat zwaarder. Mijn huidverzorging pas ik natuurlijk ook aan. In de winter gebruik ik een vollere crème dan in de zomer.

Wat is je favoriete eten tijdens de feestdagen?

Hmm… ik denk dat ik dat niet echt heb. Wel eet ik bijna ieder jaar kalkoen naar het recept van mijn oma. Dat hoort voor mij wel echt bij kerst.

Muts of sjaal?

Een sjaal! De meeste mutsen staan mij niet en daarom draag ik ze ook bijna nooit. Ze zitten veel te strak om mijn hoofd waardoor mijn gezicht nog langer lijkt of ze zitten juist veel te los waardoor ze zo afwaaien. Tenzij ik hem vast zet met speldjes maar dat vind ik zo onhandig; ik wil een muts gewoon snel af kunnen doen. Geef mij maar een lekkere dikke warme infinity sjaal! Ik heb er dan ook een hele hoop!

Superdry Vintage Hoodie Beach Hut Blue

Wat is je favoriete wintertrui?

Mijn sweater van Superdry is heerlijk warm en comfy dus die draag ik dan ook graag. Bovendien is het niet zo’n slobbertrui, hij staat best leuk! Als ik ‘s avonds op de bank ga chillen en het echt koud heb dan doe ik mijn onesie aan ^^.

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?

Hmm.. die heb ik eerlijk gezegd niet echt. Ik draag in het najaar vaak bordeauxrood of een mooie bruine kleur op mijn nagels.

Outfit Bordeaux Fake Fur

Laarzen of Uggs?

Binnen draag ik graag Uggs (ze zijn zo lekker warm!) maar buiten draag ik toch liever bruine laarzen. Mijn favoriete laarzen zijn deze bruine Kiboots look-a-likes. Ik krijg vaak de vraag waar ik ze gekocht heb: ik heb ze 2 jaar geleden bij O’moda gekocht.

Wat is het leukste aan het najaar?

Dat er overal kleine lichtjes branden en je gezellig kaarsjes aan kunt doen. Dat je gezellig met vrienden en familie binnen spelletjes kunt doen met een hapje en een drankje. Dat knusse, daar hou ik van!


Heb je een favoriet liedje dit najaar?

Niet echt een speciaal najaarsliedje, maar momenteel ga ik helemaal los op Timber van Pitbull ft. Ke$ha!

Liefs, Laura

4 thoughts on “Sweater Weather Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.