Batiste droogshampoo voor brunettes

Categoriën Haar, Testjes

Batiste Droogshampoo- Brunettes

Sinds ik droogshampoo heb ontdekt, kan ik eigenlijk niet meer zonder. Voorheen waste ik mijn haar het liefst iedere dag maar sinds ik droogshampoo gebruik doe ik dat om de dag. De andere dag gebruik ik droogshampoo. Het enige nadeel vind ik dat dit spul soms een beetje een witte waas achter kan laten in het haar. Zeker als je het product niet goed verdeeld hebt. Als je zulk donker haar hebt als ik, valt dat best wel op. Daar heeft Batiste gelukkig iets op gevonden: droogshampoo speciaal voor brunettes.

Batiste Droogshampoo Brunettes

Batiste heeft wat mij betreft de beste droogshampoos als ik kijk naar de prijs-kwaliteitverhouding en ik ben niet de enige die er zo over denkt. Batiste is bij velen favoriet. Voor een bus van 200 ml betaal je ongeveer 5 euro. Van deze Batiste droogshampoos voor brunettes zijn er twee varianten: eentje voor lichte en een voor donkere brunettes. Medium & Brunette en Dark & Brunette heten ze, om precies te zijn. Aangezien ik donkerbruin haar heb, heb ik de Dark & Brunette variant.

Batiste Droogshampoo Brunettes

Beide droogshampoos hebben een vleugje kleur. De één wat donkerder dan de ander. Het spuitmondje wordt er een beetje vies door, maar ach.

Batiste Droogshampoo Brunettes voor en na

Op de bovenste foto zie je mijn haar voor het gebruik van de droogshampoo. Mijn haar is niet supervettig maar het kan wel een opfrisbeurtje gebruiken en vooral wat volume, want daar zorgt droogshampoo óók voor.

Op de tweede foto zie je dat de droogshampoo het talg geabsorbeerd heeft en dat mijn haar er weer fris uitziet. Daarnaast zit er ook weer volume in vanaf de haaraanzet. En, niet te vergeten, geen witte waas! Like!

Batiste Droogshampoo Brunettes full face

Deze droogshampoo voor brunettes van Batiste is mijn favoriete droogshampoo geworden! Ik vind de Batiste droogshampoos met die verschillende lekkere geuren ook erg fijn, maar deze heeft mijn voorkeur omdat hij speciaal voor brunettes is en totaal geen witte waas achterlaat. De normale Batiste droogshampoos zijn ook prima, maar deze hoef je als brunette net iets minder goed door je haar te verdelen voor een goed resultaat en dat werkt erg prettig en snel.

De Batiste droogshampoos voor brunettes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, DA en DIO drogisterijen voor € 5,58 (200 ml).

Liefs, Laura

5 thoughts on “Batiste droogshampoo voor brunettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.