Catrice Feathers & Pearls Eye Palette

Categoriën Mijn Look, Nieuwe Collecties, Ogen, Testjes

Catrice Feathers Pearls Eye Palette

Op dit moment ligt de feestelijke Catrice Feathers & Pearls limited edition in de winkels. Een collectie met veel goud, glitter en barokprintjes. Catrice neemt je met haar kerstcollectie mee terug naar de jaren ’20. Toen ik het nieuwsbericht over deze collectie online zette, gaven velen van jullie aan benieuwd te zijn naar het oogschaduwpalet en vroegen jullie mij of ik daar een review van kon maken. Natuurlijk kan dat! Lees snel verder voor mijn mening over dit paletje.

Catrice Feathers Pearls Eye Palette

De verpakking vind ik mooi. Feestelijk, best chique en handig dat je de kleuren er doorheen kunt zien.

Catrice Feathers Pearls Eye Palette

De kleuren zijn perfect om mooie, feestelijke smokey eyes mee te maken maar natuurlijk kun je het ook wel meer naturel houden en alleen de lichte kleuren gebruiken. De zwarte kleur links is trouwens een cake eyeliner, geen oogschaduw (hoewel je hem ook prima als oogschaduw kunt gebruiken, weet ik uit ervaring). Daarnaast zit er nog een duo-applicator in met aan de ene zijde een sponsapplicator en aan de andere kant een (eyeliner)kwastje.

Catrice Feathers Pearls Eye Palette swatches

Op andere blogs las ik dat er niet veel pigment van de oogschaduws af kwam, maar ik moet zeggen dat ik het best mee vind vallen. Wellicht dat de kwaliteit per palet verschilt? Goed, ik heb oogschaduws van Catrice in mijn stash die van betere kwaliteit zijn, maar er valt best mee te werken. Ze zijn wel wat poederig, zeker de lichte kleuren, dus pas daar mee op als je de oogschaduw aanbrengt. Als je smokey eyes wilt maken, kun je beter eerst je ooglook maken en daarna verder gaan met je gezichtsmake-up. Zo kun je eventuele fall-out gemakkelijk weghalen zonder dat je je gezichtsmake-up verpest.

Catrice Feathers Pearls Eye Palette look

Catrice Feathers Pearls Eye Palette look

Op het eerste gezicht lijkt dit palet van Catrice misschien niet zo indrukwekkend, maar toch doet hij het op de oogleden erg goed. Zeker met een goede oogschaduwbasis eronder komen de kleuren mooi tot z’n recht en kun je er prachtige looks mee maken. Voor deze look heb ik alle kleuren uit het palet gebruikt, behalve de eyeliner. Ik hou niet zo van cake eyeliner, dus die liet ik om die reden liever achterwege bij deze look.

Catrice Feathers Pearls Eye Palette look full face

Al met al ben ik eigenlijk niet ontevreden over dit palet van Catrice. In eerste instantie had ik een beetje een ‘mwoah’ gevoel, maar op de ogen komen de kleuren toch mooi uit. Ik heb in ieder geval geen spijt van deze aankoop :).

Wat vind jij van het Catrice Feathers & Pearls Eye Palette?

Het Catrice Feathers & Pearls oogschaduwpalet kost € 4,99 en is vanaf nu tot en met half januari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Catrice Feathers & Pearls Eye Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.