Cloud Nine Magical Quick Dry Potion

Categoriën Haar, Testjes

Cloud Nine Magical Quick Dry Potion

Dit flesje met spannend goedje zat in de Beautybox van september. Jullie gaven aan erg benieuwd te zijn naar dit product en vroegen om een review. Het zou de droogtijd van het haar verkorten met gemiddeld 50%! Ikzelf was ook erg nieuwsgierig en testte hem uit. Ik kan jullie alvast verklappen: ik werd blij verrast!

Cloud Nine Magical Quick Dry Potion

De Cloud Nine Magical Quick Dry Potion is een stylingproduct dat de droogtijd van het haar met gemiddeld 50% zou verkorten. Kijk, da’s altijd prettig. Daarnaast bevat het product een UV-filter, een gewichtsloze conditioner, een hittebeschermer en zou het ook werken als verstevigingslotion. Tijd om hem aan de test de onderwerpen!

Zoals je op de foto’s al kunt zien, heeft de Magical Quick Dry Potion twee fasen (lagen). Het is belangrijk dat je het flesje voor gebruik goed schudt zodat deze twee lagen met elkaar mengen. Als je het flesje weer even laat staan, zullen het weer twee lagen worden.

Cloud Nine Magical Quick Dry Potion

Ik heb niet zozeer heel dik haar maar wel heel veel haar. Een volle bos waar ik eigenlijk heel blij mee ben, behalve wanneer het moet drogen. Of ik het nu aan de lucht laat drogen of droog föhn, het duurt best wel een tijdje voor al mijn haar droog is. Een product dat de droogtijd aanzienlijk vermindert, klonk mij dus als muziek in de oren. Dat hij verder nog verzorgende eigenschappen heeft, vond ik alleen maar mooi meegenomen.

Normaal gesproken duurt het ongeveer 4 á 5 minuten voor al mijn haar droog is wanneer ik het föhn. Met de Magical Quick Dry Potion zou dat dus zo’n 2 tot 3 minuten moeten zijn.

Ik schud het flesje en spray het door mijn haar. Daarna kam ik het nog even door zodat het product goed verdeeld is door mijn haar. Ik ga op mijn kop hangen (tip voor veel volume!) en zet de föhn aan. Op de warmste stand, zoals ik altijd doe. Niet lang daarna voelt mijn haar al bijna helemaal droog. Ik kijk op de klok en zie dat ik pas anderhalve minuut bezig ben. Binnen 2 minuten ben ik helemaal klaar en is mijn haar droog. Wow!

Cloud Nine Magical Quick Dry Potion

Nu hoor ik ook een aantal van jullie denken: wat maakt het uit? Vier minuten föhnen of twee minuten? Nou, voor iemand die altijd haast heeft (moi) heel veel! Ook kan ik me voorstellen dat dit een ideaal product is voor mensen met heel veel en dik haar die normaal gesproken nog veel langer bezig zijn met hun haar te föhnen dan ik.

Ik heb het product nu zo’n 10 keer gebruikt en er is ongeveer 1/4 uit het flesje. Met 50 ml zal ik dus ongeveer 40 keer kunnen doen. Er zit wel alcohol in dit product (dat zorgt er ook mede voor dat je haar zo snel droogt) maar ik merk eigenlijk niet dat het mijn haar uitdroogt (gelukkig!).

Van het verzorgende aspect merk ik eigenlijk niet veel, maar dat komt misschien omdat ik al een goede conditioner had gebruikt. Ook merk ik niet dat mijn haar extra versteviging heeft gekregen. De spray heeft mijn haar wel goed beschermt tegen de hitte van de föhn.

Ik zou Cloud Nine Magical Quick Dry Potion zeker aanraden als je op zoek bent naar een product dat de droogtijd van je haar vermindert. Ben je op zoek naar een product dat je haar intensief verzorgt en/of versteviging biedt? Dan zijn er producten op de markt die daar beter voor zijn.

Cloud Nine Magical Quick Dry Potion (50 ml) is te koop in de webshop van Cloud Nine voor € 7,50. 

Liefs, Laura

5 thoughts on “Cloud Nine Magical Quick Dry Potion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.