Nieuwe winterjas

Categoriën Fashion

Promiss blauwe winterjas trenchcoat

Ik denk dat ik al zo’n 3 jaar dezelfde winterjas had. Een zwarte trenchcoat met grote knopen en ceintuur. Heerlijk vond ik hem én hij was tijdloos. Hij begon hier en daar wat te slijten maar het kon nog best. Totdat er gaten in de binnenzakken kwamen en ik mijn sleutels iedere keer kwijt was. Niet zo handig. Toen er ook nog een knoop vanaf viel, was het echt tijd om afscheid te nemen van mijn geliefde winterjas. Ik zocht eigenlijk gewoon weer zo’n zelfde model maar ik kon hem nergens vinden. Totdat mijn moeder zei dat ze bij Promiss zo’n jas hadden. Eerlijk gezegd kwam ik daar nooit maar mijn moeder dus wel. Ik nam een kijkje in de webshop en zag dat de jassen ook nog eens 50 % afgeprijsd waren. Score!

Promiss winterjas trenchcoat blauw

Voor 50 euro in plaats van 100 euro kocht ik deze donkerblauwe trenchcoat. Donkerblauw, want da’s toch iets anders dan de zwarte die ik had. Het is een wollen jas en hij kriebelt een beetje maar met een grote sjaal heb ik daar geen last meer van. Zo’n trenchcoat kan wat mij betreft altijd dus ik denk (hoop!) dat deze jas wel een aantal jaren mee gaat.

Promiss trenchcoat winter blauw

Hij is nu helaas niet meer verkrijgbaar in de webshop (wellicht nog wel in enkele filialen), maar naast deze winterjas hebben ze nog verrassend veel andere leuke items bij Promiss!

Promiss trenchcoat winter blauw

Zo’n kleine afstandsbediening vasthouden is best lastig met die wanten aan ;)

Ik had niet verwacht dat ik uitgerekend bij Promiss zou slagen maar het blijkt maar weer dat je soms gewoon eens bij winkels binnen moet gaan die je normaal voorbij zou lopen. Bedankt mam, voor de tip!

Oh enne, die blauwe en roze plukken die je nog een beetje ziet in mijn haar zijn van de nieuwe Hair Chalks van The Body Shop, waar over een tijdje een review van online komt ;).

Welke winterjas heb jij?

Ik heb een waardebon ontvangen van Promiss waarmee ik deze jas gekocht heb. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.
Liefs, Laura

7 thoughts on “Nieuwe winterjas

  1. Leuke klassieke jas. Ik draag mijn herfstjas (leren jasje) of mijn wintersportjas. Moet nog steeds de juiste winterjas vinden. Erg lastig want ik ben erg kritisch. Ben ‘m nog steeds niet tegenkomen helaas. Jammer dat ‘ie in je nek kriebelt, ik zou dat erg vervelend vinden. Ben daar best gevoelig voor. Labels haal ik er bijna altijd uit bijvoorbeeld, die kunnen ook zo irriteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.