DA BB Cream

Wie dacht in 2014 geen nieuwe BB Cream meer tegen te komen, die heeft het mis. DA heeft nu namelijk ook een BB Cream in haar assortiment. Ze zijn misschien een beetje laat met dit product, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Maar is het ook een goede toevoeging aan het toch al ruime aanbod aan BB Creams? Het antwoord lees je verderop in dit artikel.

DA BB Cream

Er zijn twee varianten: eentje voor de lichte huid en één voor de getinte huid.

DA BB Cream

Ik zag al gauw dat die voor de getinte huid veel te donker voor mij was dus ik probeerde de variant voor de lichte huid, die overigens ook al vrij donker is. Als je een heel lichte huid hebt, kun je bij DA dus vooralsnog niet terecht voor een BB Cream van hun huismerk.

DA BB Cream

DA beschrijft hun BB Cream als een 6-in-1-product dat de dagelijkse gezichtsverzorging combineert met een vleugje make-up. De DA BB Cream:

    • Camoufleert en egaliseert
    • Heeft SPF 15
    • Voedt en hydrateert
    • Heeft een anti-aging effect
    • Matteert

DA BB Cream ingredienten

De ingrediëntenlijst

DA BB Cream voor

Zo zag mijn huid eruit voordat ik de BB Cream aanbracht. Ik heb hier helemaal niets op mijn gezicht. Geen serum, geen primer, geen dagcrème; niets. Vooral op mijn wangen en rond mijn neus heb ik last van wat roodheid, wat ik graag gecamoufleerd zou hebben.

DA BB Cream na

Zo ziet mijn huid eruit na het aanbrengen van de BB Cream. Tja, je ziet het vast al, maar ik zal het ook even toelichten. Allereerst is de lichte BB Cream alsnog veel te donker voor mijn huid. Daarnaast is de dekking heel licht. Roodheden zijn amper gecamoufleerd. Ik zou dit eerder een getinte dagcrème noemen dan een BB Cream. Ik probeerde meerdere laagjes aan te brengen voor betere dekking, maar dat werkt niet. Je krijgt enorm veel vlekken. Hij vlekt sowieso snel, zoals je ook op bovenstaande foto kunt zien. Je moet razendsnel werken om een enigszins egaal resultaat te krijgen. Aanbrengen met een kwast gaat niet veel beter. Een nat sponsje geeft nog het beste resultaat, maar ook niet geweldig.

Nee, deze BB Cream (of eigenlijk getinte dagcrème) is niets voor mij. Heb je een (licht) getinte huid en ben je op zoek naar een goedkope, licht dekkende, getinte dagcrème? Dan zou je deze eens kunnen bekijken. Als je op zoek bent naar een goede BB Cream, kun je deze beter overslaan en een andere proberen. De keuze is reuze!

De DA BB Cream kost € 4,99 en is verkrijgbaar bij DA drogisterijen.

Liefs, Laura

6 thoughts on “DA BB Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.