Catrice Crème Fresh

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice 2014 Creme FreshZei ik vorige week nog dat het voorlopig wel gedaan was met de vele updates over essence en Catrice, vandaag viel het persbericht van de nieuwe limited edition ‘Crème Fresh’ van Catrice alweer in mijn virtuele brievenbus. En wie ben ik dan om dit nieuws van jullie te onthouden? In de collectie vinden we veel producten in pastel- en sorbettinten. Perfect voor het voorjaar! Kijk je mee?

Catrice creme fresh eyeshadow

Powder Eyeshadow (€ 2,99)

De poederachtige oogschaduwen met een ultrazachte textuur zorgen voor een subtiele oogmake-up met lente-uitstraling! Vier tinten: elegant crème, fris mintgroen, zachtroze en chocoladebruin met een zilverachtig parelmoereffect. Verkrijgbaar in C01 Jame’s Brown, C02 Another Pink Panther, C03 Evergreen 60s en C04 So Jackie O.

Catrice creme fresh gradation blush

Gradation Blush (€ 3,99)

Deze ombre blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze is volgens Catrice het hoogtepunt in de collectie. Verkrijgbaar in C01 Waterloo Sunrise.

Catrice Creme Fresh lipbalm

Lip Balm (€ 3,99)

De Lip Balms van Crème Fresh hebben een bijzonder crèmige textuur en bieden lippen zachtheid en subtiele kleur. Het futuristische design heeft de typische retrocharme van de jaren ’60. Het effect is vrijwel transparant in roze, abrikoos en mintgroen. Verkrijgbaar in C01 Another Pink Panther, C02 Evergreen 60s en C03 The Peach Boys.

Catrice creme fresh hair lash brow colour

Hair & Lash & Brow Colour (€ 2,99)

Een product dat je zowel in je haar als op je wimpers en wenkbrauwen kunt gebruiken. Jep, Catrice is bringing hair mascara back. Gekleurde wimpers zijn ook helemaal hip, maar gekleurde wenkbrauwen? Nee, da’s niks voor mij. Durf jij wel? Verkrijgbaar Pink Flowed en Evergreen 60s.

Catrice Creme Fresh nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)

Snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos, allemaal met metallic effect. Verkrijgbaar in C01 The Peach Boys, C02 Make Fast At Tiffany’s, C03 Evergreen 60s, C04 Another Pink Panther en C05 Light Your Fire.

Ik hou van pastelkleurtjes in de lente maar toch loop ik niet echt warm voor deze limited edition van Catrice. De blush ziet er wel leuk uit maar de andere producten laat ik waarschijnlijk aan me voorbij gaan. Wat vind jij van de limited edition Catrice Crème Fresh?

Catrice Crème Fresh is in maart 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Catrice Crème Fresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.