Essence Love Letters

Categoriën Nieuwe Collecties

essence love letters

Sweet love! Het wordt romantisch met essence vanaf februari t/m half maart 2014 met trend edition “love letters”. Met Valentijnsdag in aantocht en een vleugje nostalgie zijn liefdesbrieven het thema voor deze romantische collectie. Zachte pasteltinten en subtiele texturen passen natuurlijk perfect bij deze collectie. Mijn favoriet? De stampt set! Kijk je mee naar de producten?

essence love letters eyeshadow palette

eyeshadow palette – € 3,89

Dit oogschaduwpalet bevat zes tinten waarvan vier zachte pastels, een warm bruine en diepe inktblauwe tint. Met duo-applicator. Verkrijgbaar in 01 ever thine, ever mine, ever ours.

essence love letters duo eye pencil

duo eye pencil – € 1,59

Deze duo eye pencils bevatten een potlood en een sponsapplicator. Hiermee kun je een mooie, zachte look creëren. Verkrijgbaar in de tinten nachtblauw en zilvergrijs, ofwel in 01 inkheart en 02 grey-headed lovebird.

essence love letters jumbo sheer stick

jumbo sheer stick – € 2,59

Deze jumbostick in de vorm van een potlood verzorgt je lippen en geeft ze een vleugje kleur en een fantastische glans. Het potlood hoeft niet geslepen te worden, dankzij het handige draaimechanisme. Verkrijgbaar in 01 rosy in love en 02 dear peach.

essence love letters highlighter

highlighter powder – € 3,39

Deze highlighter poeder is het geheime wapen onder de beautyproducten en geeft wangen een prachtige abrikozen teint met een subtiele glans. Alsof je verliefd bent! Met de imprint van een liefdesgedicht. Verkrijgbaar in 01 love poem.

essence love letters nagellak

nail polish – € 1,89

Vijf tinten voor nagels in pastelroze, hemelsblauw, subtiel grijs, zacht perzik en donker inktblauw. De donkerblauwe nagellak is ook zeer geschikt voor de stampt set op de nagels. Verkrijgbaar in 01 rosy in love, 02 I got a crush on blue!, 03 grey-headed lovebird, 04 dear peach! en 05 inkheart.

essence love letters stampy set

stampy set – € 2,99

Deze stampy set krijgt zeker een grote JA van alle tortelduifjes en nail art fans! Met nagellak creëer je hartjes met pijen en andere liefdevolle boodschappen op je nagels. Een verpakking bevat negen verschillende symbolen. Verkrijgbaar in 01 I’m on cloud nine.

essence love letters powder papers

powder papers – € 2,39

Onmisbaar in je tas! Deze flinterdunne papieren hulpjes zijn er voor de momenten waarop je ze nodig hebt! Ze absorberen overtollige talg en hebben een direct matterend effect dankzij de poeder die elk papiertje bevat. De verpakking doet denken aan een liefdesbrief! Verkrijgbaar in 01 paper romance.

essence love letters diary

diary – € 3,59

Een spontane inval? Een gedicht? Een vriendschapsboekje? Met dit mini notitieboekje met romantisch design houd je alles bij! Verkrijgbaar in 01 paper romance.

Wat vind jij van de Essence Love Letters trend edition? Ga je ergens speciaal voor kijken?

Essence Love Letters is verkrijgbaar vanaf februari t/m half maart bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in januari en februari bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Essence Love Letters

  1. Ik heb vorige week de hihglighter powder al weten te bemachtigen in Antwerpen en dat is echt een topper.
    Ze is prachtig en gebruik de highlighter nu dagelijks ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.