LUSH Candy Mountain Bubble Bar

Categoriën Testjes

LUSH Candy Mountain

Rond de kerstdagen kreeg ik van LUSH deze Candy Mountain Bubble Bar uit hun kerstcollectie. Hij rook heerlijk naar Snow Fairy (favoriet!) en ik zag mezelf al helemaal zitten in bad met gigantisch veel bubbels, roze badwater en de heerlijke zoete snoepjesgeur om me heen. Er was alleen één probleem: sinds ik niet meer bij mijn ouders woon, heb ik geen bad meer. Wel een heerlijke douche, maar geen bad. Hoewel je deze Bubble Bar ook onder de douche kunt gebruiken, door bijvoorbeeld een stukje af te breken en in een douchepuff te doen, wilde ik hem toch liever bewaren voor in bad. Gisteren had ik eindelijk een bad tot mijn beschikking en heb ik hem kunnen gebruiken. Klik verder voor een kort demonstratiefilmpje en mijn mening over deze Candy Mountain Bubble Bar.

Gisteren was het nieuwjaarsfeest van Rob’s werk en daar hoort altijd een heel gezellig feestje met overnachting in een hotel bij. Ik hoopte op een bad in onze kamer en had geluk. Ik sprong er gelijk in en nam de LUSH Candy Mountain Bubble Bar mee. Bekijk het filmpje hierboven dat ik gisteren op Instagram plaatste voor een korte demo.

LUSH Candy Mountain is eigenlijk precies zoals ik verwacht had. De Bubble Bar zorgt voor gigantisch veel schuim. Een halve is meer dan genoeg om jezelf helemaal onder te dompelen in een enorm schuimbad met de heerlijke bekende zoete snoepjesgeur van Snow Fairy. De beste manier om schuin te creëren is door de Bar onder de stromende kraan te houden, zoals ik ook in het filmpje laat zien. Soms heb je van die schuimproducten waarbij het schuim binnen enkele minuten alweer verdwenen is. Jammer vind ik dat altijd. Bij deze Bubble Bar is dat gelukkig niet het geval. Je kunt zeker een uur lang genieten van heel veel schuim! Het water kleurt lichtroze, wat een extra leuk effect geeft. Voor de glitters aan de buitenkant van deze Bubble Bar hoef je niet bang te zijn. Je vindt ze na het badderen niet terug op je huid. Mijn huid voelt na het bad best verzorgd aan maar toch heb ik ook nog behoefte aan een bodylotion daarna. Candy Mountain laat geen vettig laagje achter op de huid, wat ik zelf wel prettig vind.

Het is jammer dat deze Bubble Bar alleen tijdens de kerstdagen te koop is, maar dat maakt hem wel extra speciaal. Volgend jaar ga ik hem zeker weer in huis halen! Gelukkig heeft LUSH nog veel meer Bubble Bars in het vaste assortiment.

LUSH Candy Mountain is te koop rond de feestdagen bij LUSH voor €5,25

Liefs, Laura

7 thoughts on “LUSH Candy Mountain Bubble Bar

  1. Ik heb deze ook, alleen ligt ‘ie nog ongebruikt in de kast omdat ik geen bad heb helaas. Maar waarschijnlijk ga ik hem dan gebruiken voor in een voetenbadje. De geur is echt heerlijk!

    1. Wat een goed idee! Ik had hem gekocht voor met de kerst. We hadden met de hele familie een groot huis gehuurd in Duitsland maar tot mijn spijt hadden ze geen bad en alleen maar douches! Dus ik heb hem weer mee terug genomen! ;-) dus mss dan ook wel voetenbadje! Al is het inderdaad alleen al voor de geur! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.