Sienna-X Q10 Bronzing Mousse

Categoriën Testjes

Sienna-X Q10 Bronzing Mousse

De winter heeft weliswaar nog niet écht doorgezet hier in Nederland, maar ik kan eigenlijk al niet meer wachten tot het voorjaar begint. Die fleurige jurkjes, rokjes en stoere shorts liggen maar te wachten in de kast. Ik wil ze aantrekken! Om me alvast een beetje voor te bereiden op het voorjaar ben ik al begonnen met het harsen van mijn benen en onlangs testte ik ook deze Sienna-X Q10 Bronzing Mousse. Een zelfbruiner in de vorm van een mousse mét anti-aging ingrediënten. Klik snel verder voor de before and after pictures.

Sienna-X Q10 Bronzing Mousse

De flacon ziet er in ieder geval al leuk uit. Mooi goud en brons (refererend aan een gebruinde huid) en opvallende roze accenten. Een zelfbruiner in de vorm van een mousse had ik nog nooit geprobeerd dus ik was benieuwd of het goed werkte en vooral of hij een mooi egaal resultaat zou geven.

De mousse bevat anti-agingingrediënten zoals Q10, vitamine E, zwarte bes en granaatappel. Het product bevat geen alcohol en is vrij van parabenen. Ook is het niet getest op dieren.

Sienna-X Q10 Bronzing Mousse

Voor gebruik moet je de flacon even goed schudden. Bij het aanbrengen is het volgens de gebruiksaanwijzing belangrijk dat je latexvrije handschoenen draagt of zoals ik een handschoen speciaal voor zelfbruiner, ook wel self tan mitt genoemd. Deze laatste zorgt ook gelijk voor een mooier en egaler resultaat. Spuit een beetje mousse op de handschoen en verdeel deze over de huid. De mousse heeft een bruine kleur waardoor je gemakkelijk kunt zien waar je al geweest bent. Nog minder kans op vlekken dus.

De mousse werkt erg prettig op mijn lichaam maar voor mijn gezicht gebruik ik toch liever een ander product. Je kunt de mousse wel op je gezicht gebruiken door hem bijvoorbeeld te mengen met een beetje crème, maar ik gebruik dan toch liever een zelfbruinende lotion.

Sienna-X Q10 Bronzing Mousse

Binnen 2 tot 4 uur ga je al verschil zien. Natuurlijk omdat de mousse van zichzelf al een licht tintje heeft, maar je ziet in deze uren de kleur ook steeds iets donkerder worden. Aangeraden wordt om donkere, loszittende kleding te dragen omdat de kleur kan afgeven op je kleding. Na 8 uur is de kleur volledig ontwikkeld en kun je je douchen of wassen. Op bovenstaande foto’s zie je mijn been vóór het gebruik van Sienna-X Q10 Bronzing Mousse, na 4 uur en na 3 dagen. De kleur houdt ongeveer een week aan, daarna moet je weer opnieuw smeren.

Ik ben erg enthousiast over de Sienna-X Q10 Bronzing Mousse en ga hem zeker nog vaak gebruiken op mijn lichaam. Hij geeft een mooi en egaal resultaat zonder vlekken, hoewel dat laatste vooral ligt aan de manier waarop en zorgvuldigheid waarmee je het product aanbrengt. Voor mijn gezicht gebruik ik liever een ander product maar dat is persoonlijk. De mousse is niet goedkoop maar gelukkig wel zuinig in gebruik. Hoe vaak ik met deze flacon mijn hele lichaam in kan smeren, vind ik op dit moment nog moeilijk te zeggen maar ik schat zeker zo’n 10 keer. Mocht het voorjaar nu al plotseling beginnen, dan ben ik er in ieder geval klaar voor ;).

Sienna-X Q10 Bronzing Mousse is verkrijgbaar in De Beautywebshop JohnBeerens.com. Voor een flacon van 250 ml betaal je daar € 30,95

Gebruik jij zelfbruiner? Wat is jouw favoriet?

Liefs, Laura

5 thoughts on “Sienna-X Q10 Bronzing Mousse

    1. Die heb ik nog niet geprobeerd dus daar kan ik niets over zeggen. Ik hoor over die van Marc Inbane ook hele goeie verhalen! Mijn moeder zweert erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.