Amika Undone Texture Spray

Categoriën Favorites, Haar

Amika Undone Texture Spray

Ongeveer een half jaar geleden ontdekte ik het haarstylingmerk amika. Van de kleurrijke verpakkingen werd ik al gelijk vrolijk en toen bleek dat de producten ook nog eens heel erg fijn in gebruik waren, was ik helemaal enthousiast. De afgelopen weken heb ik een nieuw product van amika getest en ook dit is weer een toppertje. De Un.Done Texture Spray geeft je de perfecte ‘imperfecte’ look. Precies waar ik naar op zoek ben. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Amika Undone Texture Spray

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten, hou ik wel van die messy, beachy look voor mijn haar. En laat dat nou tegenwoordig helemaal hip and happening zijn. Deze amika UnDone Texture Spray helpt mij een aardig eindje op weg om dit resultaat te bereiken. Je sprayt het eenvoudig in droog haar op de plekken waar je textuur, volume en nonchalance wil.

Amika Undone Texture Spray

Eigenlijk krijg je hetzelfde effect als met een beach spray of sea salt spray. Dat warrige, messy, beachy, nonchalante. Je haar voelt ook stug aan, zoals bij een sea salt spray, en je krijgt gelijk veel volume. Toch vind ik een spray als deze, met een fijne nevel en droge formule zoals bij een haarlak, fijner werken dan een sea salt spray die een natte formule heeft. Het werkt sneller en gerichter en ik heb het idee dat het mijn haar minder uitdroogt dan een sea salt spray. Wel is deze Un.Done Texture Spray minder zuinig in gebruik. Da’s jammer want echt goedkoop is hij niet. Misschien gebruik ik ook gewoon te veel per keer, dat kan ook. Maar ja, ik wil overal dat messy effect!

Amika Undone Texture Spray

Hierboven zie je de ingrediëntenlijst van de Un.Done Texture Spray. De spray bevat geen kunstmatige kleurstoffen, sodium chloride, parabenen en sulfaten en is veilig voor gekleurd haar.

Amika Undone Texture Spray

Hier ziet je het effect van de spray in mijn haar. Ik heb hier verder alleen een volumeshampoo en -conditioner gebruikt en een klein beetje haarlak. Ik hou van het messy effect en vind de spray onwijs fijn en snel werken! Overigens is hij ook geweldig goed om een mooie volumineuze updo mee te maken! Jammer dat hij niet zo zuinig in gebruik is. 27 euro voor een spray waar ik ongeveer zo’n 20 keer (= voor mij 1,5 maand) mee kan doen, vind ik toch best prijzig.

Een klein busje van 44 ml kost € 11,90 en grote, die ik heb, van 232 ml kost € 27,10.

Amika is verkrijgbaar bij enkele professionele salons. Helaas heb ik hier geen overzicht van kunnen vinden. Je kunt het ook gewoon gemakkelijk online bestellen in de webshop van John Beerens. Voor meer informatie over Amika kun je terecht bij Knegtel

Dit product heb ik ontvangen ter review

Liefs, Laura

3 thoughts on “Amika Undone Texture Spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.