Dr. van der Hoog Special kant-en-klaar maskers

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Dr. van der hoog special kant en klaar maskers

Ik hou van gezichtsmaskertjes en die van Dr. van der Hoog zijn eigenlijk altijd wel goed. Vooral die kant-en-klaar maskertjes vind ik vaak erg prettig. Voor ieder ‘huidprobleem’ is er wel een maskertje. Dr. van der Hoog heeft nu ‘Special’ versies van deze kant-en-klaar maskers toegevoegd aan het assortiment. Ik was erg benieuwd en heb ze natuurlijk getest.

Dr. van der hoog yummy yoghurt masker

Als eerste probeerde ik het Yummy Yoghurt masker. Dat klinkt al heerlijk, toch? Yoghurt is niet alleen lekker om te eten maar het is ook goed voor je huid. Het verzacht en verhoogt het vochtgehalte in de huid. Aan het masker is ook lucuma-extract, yumberry-extract en honing toegevoegd. Daarnaast zit dit masker ook nog eens bomvol vitamines zoals vitamine A, B1, B2, B5 en B6 die de celvernieuwing stimuleren. Dit alles zorgt ervoor dat het vochtgehalte in de huid verhoogt wordt en de huid zachter en steviger wordt.

Dr. van der hoog yummy yoghurt masker

De ingrediëntenlijst

Je brengt het masker aan op een gereinigde huid en laat het ongeveer 10 tot 15 minuten zitten. Daarna kun je het afspoelen met lauwwarm water en een washandje of je spoelt het af onder de douche. In een zakje zit meer dan genoeg voor één keer. Ik vraag mijn vriend vaak of hij ook nog wil, want we kunnen prima met z’n tweeën doen van één zo’n sachet.

Dr. van der hoog dummy yoghurt masker

Ik ben vergeten een foto van de substantie te maken maar ik kan het natuurlijk wel gewoon beschrijven. Het masker is wit van kleur en is qua dikte te vergelijken met dikke yoghurt of slappe kwark. Het blijft in ieder geval prima op je gezicht zitten en druipt er niet vanaf zoals je misschien bij een yoghurtmasker zou verwachten.

Meestal zie ik niet echt verschil na het gebruik van een masker maar vóel ik het wel. Dat is ook nu het geval. Mijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd aan. Van het verstevigend effect merk ik niet veel maar mijn jonge huid is natuurlijk ook nog vrij stevig. Een lekker masker als je huid wel wat hydratatie kan gebruiken.

Dr. van der hoog gorgeous grain masker

Een week later testte ik het Gorgeous Grain masker. Dit masker bevat onder andere verschillende graansoorten, vezels, tarwekiemolie, sheaboter en rijstzemelolie en heeft een kalmerende en verzachtende werking en vermindert roodheid.

Dr. van der hoog gorgeous grain masker

Info op de verpakking

Dr. van der hoog gorgeous grain masker

In de ingrediëntenlijst vind je onder andere de ingrediënten die ik net opnoemde. Daarnaast bevat dit masker geen parfum, alcohol en parabenen. Perfect voor de gevoelige huid dus!

Dr. van der hoog gorgeous grain masker

Het romige masker met stukjes graan voelt heerlijk aan op de huid. De geur doet met denken aan LUSH Oatifix! Ik baal dat ik geen voorfoto had gemaakt want na het verwijderen van dit masker voelde ik niet alleen verschil maar zág ik het ook eens een keer. Roodheid op mijn wangen en langs mijn neusvleugels was zo goed al verdwenen! Daarnaast voelt mijn huid heerlijk zacht, soepel en gevoed aan. Toppertje!

dr van der hoog luxury lotus litchi

Ten slotte het Luxury Lotus Litchi masker. Dit masker heeft een diepreinigende en exfoliërende werking en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Last van droge velletjes? Dit masker verwijdert ze! Het masker bevat o.a. lotus- en lychee-extracten en alfahydroxyzuren (AHA). Die zuren werken perfect om die dode huidcellen te verwijderen maar kunnen wat heftig zijn voor de zeer gevoelige huid.

dr van der hoog luxury lotus litchi

Info op de verpakking

dr van der hoog luxury lotus litchi

De ingrediëntenlijst zie je hierboven. Zoals gezegd bevat dit masker veel zuren om de dode huidcellen los te weken. Verder bevat het onder andere lychee poeder, Indische lotus poeder, glycerine en parfum.

dr van der hoog luxury lotus litchi

Mijn eerste reactie na het aanbrengen van dit masker? Fris! Het masker ruikt lekker zoet en fruitig naar lychees. De structuur is een beetje gelei-achtig en het bevat kleine stukjes waar je een beetje mee kunt scrubben. De AHA’s zorgen echter naar mijn mening het meest voor de exfoliërende werking. Na ongeveer 15 minuten is het masker helemaal opgedroogd. Mijn huid voelt een beetje trekkerig aan. Tijd om het masker eraf te spoelen. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en glad aan. Droge velletjes zijn verdwenen, yay! Het masker zou ook het vochtgehalte van de huid op peil houden maar ik moet zeggen dat mijn huid toch echt wel behoefte heeft aan wat hydratatie na dit masker. Ik smeer nog even een lekkere crème op mijn gezicht en alles is weer in orde.

Ik ben over alle drie de maskers erg te spreken maar mijn favoriet is Gorgeous Grain omdat mijn huid het meeste baat heeft bij intense hydratatie en omdat hij kalmerend werkt. Als ik last heb van schilfertjes zou ik eerder naar het Luxury Lotus Litchi masker grijpen. Yummy Yoghurt is erg lekker als je huid wel wat hydratatie en versteviging kan gebruiken. Absolute aanraders!

De Dr. van der Hoog Specials kant-en-klaar maskers zijn te koop bij de drogist voor €2,23 per stuk. 

Deze producten zijn naar mij opgestuurd door een bedrijf/merk.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Dr. van der Hoog Special kant-en-klaar maskers

  1. De ‘normale’ maskers van Dr van der Hoog die branden weg op mijn huid. Dat is het enige waar ik echt niet tegen kan. Al zien deze er wel beter uit en krijg ik de neiging om ze toch te proberen :X

  2. Klinkt fijn inderdaad. Ik doe meestal 1 x in de week een gezichts en haarmasker. (Kokosolie/vet) Meestal lekker op zondag. Vanmorgen een aziatische sheet mask opgehad. Ook heerlijk. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.