Fab. Beauty

Jullie kennen het merk Fab. ongetwijfeld al van de geweldige tassen en accessoires, maar wist je dat dit merk sinds kort ook een beautycollectie heeft? Het Bath & Body assortiment bestaat uit vijf verschillende producten, ieder uitgevoerd in twee geuren. Daarnaast zijn er nog een aantal luxe (maar betaalbare!) toilettasjes toegevoegd aan de collectie. Ik heb een aantal producten ontvangen en laat ze graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Zoals gezegd zijn er twee geuren: Sparkling (met de geur van limoen en mimosa) en Loving (gember & patchoeli). Ik heb producten uit de Sparkling lijn en die vind ik echt héérlijk! De producten ruiken fris door de geur van limoen en toch ook bloemig en vrouwelijk door de geur van mimosa. Het is een heel toegankelijke geur die veel mensen aan zal spreken, denk ik. Ik ben er in ieder geval gek op!

De Fab. Beauty lijn bestaat uit de volgende producten:

  • shower cream – € 6,99
  • shower foam – € 7,99
  • body scrub – € 12,99
  • body butter –  € 12,99
  • hand soap –  € 6,99

Ik heb de shower foam, body scrub en hand soap geprobeerd.

Fab. Beauty Sparkling Shower Foam

Shower foams, ik hou ervan! Ook deze van Fab. is weer een schot in de roos, mede door de heerlijke geur. Shower foams zijn gewoon zo leuk om te gebruiken!

Fab. Beauty Sparkling Shower Foam ingredienten

Hierboven zie je de ingrediënten. Ik kan begrijpen dat niet iedereen even vrolijk wordt van deze lijst. Zo zit er SLES in (waar ik persoonlijk in douchegels e.d. geen probleem mee heb), best veel parfum, alcohol en Methylisothiazolinone (een conserveermiddel waar ik laatst over schreef).

Fab. Beauty Sparkling Shower Foam

Het schuim is lekker dik en fluffy. Het voelt heerlijk aan op mijn huid en is goed te verdelen. Het maakt mijn huid goed schoon en laat een subtiele geur achter. Echt verzorgend is deze shower foam niet, dus smeer je na afloop lekker in met een body lotion of body butter.

Fab. Beauty Sparkling Body Scrub

Mijn favoriet van de producten die ik geprobeerd heb is deze body scrub! Een lichaamsscrub op basis van kristalzout en met lekker veel verzorgende oliën. Zoutscrubs vind ik vaak erg fijn omdat ze mijn huid een goede, flinke scrubbeurt geven.

Fab. Beauty Sparkling Body Scrub

Zoals bij zoutscrub vaak het geval is, moet je hem voor gebruik wel even goed doorroeren. De oliën blijven namelijk vaak op het zout liggen.

Fab. Beauty Sparkling Body Scrub ingredienten

De ingrediënten. Ik zie zout (nogal logisch) en veel verzorgende oliën. Helaas zit er ook veel minerale olie in (Paraffinum Liquidum staat als tweede op de ingrediëntenlijst) wat voor sommige mensen een no-go is.

Fab. Beauty Sparkling Body Scrub substantie

De scrub doet zijn werk goed en laat een dun heerlijk geurend laagje achter op de huid. Ik vind het niet vervelend aanvoelen, eerder verzorgend.

Fab. Beauty Sparkling Hand Soap

Hoe leuk is de flacon van deze handzeep? Een echte eyecatcher in de keuken, toilet of badkamer! Tja, wat kan ik verder zeggen over een handzeep? Hij maakt mijn handen goed schoon, droogt niet uit en heeft ook weer die heerlijke geur…

Fab. Beauty Sparkling Hand Soap ingredienten

De ingrediëntenlijst. Volgens mij prima voor een handzeep.

Fab. Beauty make-up tasje

Ten slotte nog dit leuke toilettasje. Dit is de kleinste variant van 19 x 11 cm en hij kost € 14,99. Een prima prijs voor een Fab. tasje. Hij is niet van echt leder maar dat zie je er zo op het eerste gezicht niet aan af en mede hierdoor zijn ze lekker betaalbaar. De lederen Fab. cosmetic bags zijn een stuk duurder (tussen de € 59 en € 119).

Ik vind het erg leuk dat Fab. nu ook een Beauty collectie heeft. De geur van deze Sparkling producten vind ik echt heerlijk en ik ben ook heel blij met het toilettasje. Sommige ingrediënten in de producten had ik er liever niet in gehad of vervangen willen hebben door betere en meer verzorgende ingrediënten maar ik weet ook dat deze ingrediënten nu eenmaal goedkoop zijn en hierdoor de prijs van de producten wel redelijk laag gehouden kan worden. Het is maar net waar je als consument voor kiest.

Wat vind jij van deze Fab. Beauty producten?

De Fab. Beauty producten zijn exclusief verkijgbaar bij DA en Fab.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Fab. Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.