OPI Brazil

Braziiiiiiil… la la la la la la la laaaa! Voor de lente/zomercollectie neemt O.P.I ons dit jaar mee naar Brazilië! Geen opvallende keus, aangezien het WK voetbal daar dit jaar gehouden wordt. Als ik aan Brazilië denk, denk ik gelijk aan het carnavalsfeest daar met felle kleuren, prachtige kostuums, optochten en natuurlijk ook aan de mooie zonovergoten stranden. O.P.I neemt deze mooie kleuren natuurlijk mee in de collectie maar deze collectie bevat ook neutrale zand- en aardetinten die dan weer staan voor de regenwouden in het land. De collectie bestaat uit maarliefst 12 verschillende tinten waarvan ik er 6 heb. Daarnaast is er nog een mini pack met daarin 4 neonkleurige liquid sand lakken en een mini pack met vier kleuren uit deze collectie. Kijk je mee naar de swatches van de 6 nagellaken die ik heb?

OPI Brazil I just can't cop-a-cabana

OPI Brazil I just can't cop-a-cabana swatch

I Just Can’t Cope-acabana is een heerlijk geel kleurtje die met twee laagjes keurig dekkend is. Geel is altijd leuk in het voorjaar, vind ik!

OPI Brazil Toucan do it if you try

OPI Brazil Toucan do it if you try swatch

Toucan Do It If You Try is een koraalkleurtje met oranje ondertoon. Hij lijkt wat fel op de foto maar is in werkelijkheid nét iets zachter. Ook deze dekt in twee laagjes.

OPI Brazil Red Hot Rio

OPI Brazil Red Hot Rio swatch

Red Hot Rio heeft een rode kleur. De substantie van dit lakje is een stuk dunner dan de andere nagellaken uit deze collectie. Een beetje gel-achtig. Hij dekt dan ook net niet in twee laagjes, zoals je bij mijn middelvinger kunt zien op bovenstaande foto. Drie laagjes is wel voldoende.

OPI Brazil Taupe less beach

OPI Brazil Taupe less beach swatch

Taupe-Less Beach is wat mij betreft de perfect taupekleur. Hij zit mooi tussen grijs en beige in en ik vind hem prachtig! Een favoriet! Dekt in twee laagjes.

OPI Brazil OPI Scores A Goal

OPI Brazil OPI Scores A Goal swatch

OPI Scores A Goal! is een bordeauxbruine kleur (bestaat dat of heb ik dat net zelf verzonnen?) die dekt in twee laagjes. O.P.I noemt het zelf een chocoladekleur maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Op zich een mooie kleur, maar ik zou hem zelf eerder in het najaar dragen dan in het voorjaar.

OPI Brazil Next Stop The Bikini Zone

OPI Brazil Next Stop The Bikini Zone Swatch

OPI Brazil Next Stop The Bikini Zone close-up

Ten slotte deze prachtige duochrome lak, geïnspireerd op de amethist. Next Stop… The Bikini Zone, heet ‘ie. Mooi met dat paars en taupe! Je moet er van houden maar ik vind hem erg mooi! Ik draag hier twee dikke lagen.

De kwaliteit is zoals ik van O.P.I gewend ben: gewoon top. Zelfs zonder topcoat blijven deze nagellakken bij mij gerust 4 tot 5 dagen perfect zitten, met topcoat nog langer. Ik vind het leuk dat O.P.I zowel felle kleuren als aardse tinten in deze collectie heeft gestopt en daarmee mooi twee kanten van dit land belicht. Mijn favoriete kleurtjes zijn I Just Can’t Cope-acabana, Toucan Do It If You Try en Taupe-less Beach. Wat vind jij van deze OPI Brazil collectie?

Prijzen:
O.P.I Nagellak 15 ml € 14,25
O.P.I Mini Pack € 18,95

De OPI Brazil collectie is vanaf eind februari 2014 verkrijgbaar. Kijk voor verkoopadressen bij jou in de buurt op www.opi.nl.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Swatches: OPI Brazil

  1. wauw ik HOU van OPI! super mooie tinten. ga altijd naar schoonheidssalon day and night in amsterdam voor mn opi kleurtjes. echt leuk, hopelijk hebben ze dze ook al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.