Behind The Scenes: Januari 2014

Categoriën Overig

Behind The Scenes Januari 2014

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er weer op en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Behind The Scenes. Ik begon het jaar fris en fruitig met een nieuwjaarsduik. Dat had ik nog nooit eerder gedaan maar het was zo iets dat al een tijdje op mijn ‘Try Before You Die’-lijstje stond. Ja, het was koud maar ook heel erg leuk en eigenlijk best wel lekker! De sfeer was zo gezellig dat ik zeker volgend jaar weer wil gaan.

Kijk je mee naar de rest van de maand januari?

Behind The Scenes Januari 2014

Van DA ontving ik deze twee BB Creams. Helaas was ik er niet zo enthousiast over, zoals je hier al hebt kunnen lezen.

Behind The Scenes Januari 2014

Op 5 januari waren Rob en ik 9 jaar samen. Om dit te vieren zijn we ’s avonds lekker sushi gaan eten bij Neri Sushi in Breda. The best sushi ever! Als je echt goeie sushi wil eten, moet je hier zijn. Het is geen AYCE en niet goedkoop maar zó lekker!

De volgende dag gingen we naar The Wolf of Wall Street omdat die toen pas in de bioscoop draaide. Topfilm! Lees hier mijn ‘recensie’.

Behind The Scenes Januari 2014

Ik probeerde voor het eerst een Excellent diepvriespizza van Albert Heijn. Op zich een prima pizza maar de Dr. Oetker Casa di Mama blijven wat mij betreft toch de lekkerste diepvriespizza’s.

Behind The Scenes Januari 2014

Nieuw van Lancaster: een CC Cream uit de Total Age Correction lijn.

Aan het begin van ieder jaar organiseert Rob’s werkgever altijd een tof nieuwsjaarsfeest in een hotel met overnachting voor alle medewerkers en hun partners. Dit jaar werd het gehouden in het Mainport Design Hotel in Rotterdam. Een prachtig hotel met nog mooiere kamers. Helaas waren wij ingedeeld in het aangrenzende hotel, wat ook prima was maar toch iets minder dan Mainport. Collega’s van Rob hadden o.a. een bubbelbad midden in de kamer, een privé sauna in de kamer en een tv ín de spiegel van de badkamer. Whut?! Maar goed, ik heb me ook prima vermaakt in onze kamer met LUSH Candy Mountain in bad.

Behind The Scenes Januari 2014

Disco bowling met vrienden!

Behind The Scenes Januari 2014

Sushi met mijn ouders, broer en Rob bij SUMO. Dat is wél een AYCE restaurant. Prima wanneer je trek hebt in heul veul sushi.

Behind The Scenes Januari 2014

Fab. (van de geweldige accessoires) heeft nu ook beautyproducten! Yay! Later meer hierover.

Behind The Scenes Januari 2014

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat het Fashion Week was in Amsterdam. Ik was uitgenodigd voor twee shows en daarvoor had ik nog een event van The Body Shop. Helaas was ik door het stomme OV (= twee trams die niet op kwamen dagen) nét te laat voor de eerste show van Rebecca Ward om 17.15 uur. Met mij nog een aantal anderen overigens. De andere show van Winde Rienstra begon pas om 21.00 uur (en achteraf gezien nog veel later). Ik besloot om lekker naar huis te gaan. Ik was kapot, verregend en moe. Heel jammer van de shows, maar ja…

Behind The Scenes Januari 2014

Het event van The Body Shop was erg leuk. In het voorjaar komen er weer een aantal leuke en lekkere producten aan. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte.

Action ibiza armbandjes

Nieuwe armbandjes van Action <3

Fashionista Blogazine

Ik sta in het Blogazine van Fashionista!

Behind The Scenes Januari 2014

Tijdens het in elkaar zetten van deze Behind The Scenes ben ik erachter gekomen dat ik afgelopen maand wel erg vaak sushi en pizza heb gegeten :’). Ik had zin in iets makkelijks en de reclame van Domino’s met 25% korting kwam voorbij dus de keuze was snel gemaakt ;). De Perfect Pepperoni blijft mijn favoriete pizza.

Behind The Scenes Januari 2014

Afgelopen donderdag was ik bij de lancering van Imedeen. Imedeen maakt voedingssuplementen die je huid van binnenuit verbeteren. Ik ga het proberen!

Behind The Scenes Januari 2014

Hier krijgt Silja een huidmeting om te kijken hoe het nu met haar huid gesteld is.

Behind The Scenes Januari 2014

‘Wie is de mol?’ kijken! Medemolloten, wie denken jullie dat de mol is? Ik denk Jan-Willem of Tygo, maar bij Tygo ligt het er zo dik bovenop…

Behind The Scenes Januari 2014

Kwasten zijn ook weer schoon :). Vinden jullie het leuk als ik een filmpje maak over hoe ik mijn kwasten was?

Zojuist heb ik te horen gekregen dat ik zo vrijwel zeker weer een baan heb. Ik heb van december tot en met half januari bij CZ gewerkt als uitzendkracht en daar had ik het zo naar mijn zin dat ik graag wilde blijven. Ik had gesolliciteerd op een vacature en heb net gehoord dat ik nog even een taaltoets moet maken en dat we de arbeidsvoorwaarden nog moeten bespreken en dan is het helemaal rond. Yay! Het is weliswaar op een andere afdeling dan waar ik gewerkt heb maar ik heb er heel veel zin in! Ik hoop dat ik het kan combineren met Beauty Addicts en dan nog steeds vrijwel iedere dag een nieuw artikel online te kunnen zetten, maar dat zien we tegen die tijd wel weer. Fijn weekend allemaal!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Behind The Scenes: Januari 2014

  1. Wat ben jij toch een knappe meid Laura!

    Is Domino’s echt zo goed? Moet ik zeker eens proberen dan. ^^

    En alvast proficiat met je nieuwe job! Die taaltoets zal je zeker wel lukken. Nu kan je nog een keertje vieren met sushi :p

    1. Ah, wat lief! Dank je, Yasmine! Ik vind de pizza’s van Domino’s echt zoooo lekker maar helaas is het natuurlijk niet zo gezond ;). Ach, af en toe mag je jezelf best eens verwennen toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.