Unboxing: Beautybox Januari 2014

Categoriën Overig

Beautybox Januari 2014

De eerste Beautybox van het nieuwe jaar kwam afgelopen weekend hier binnen en volgens Beautybox bevat hij allemaal winter musthaves. Hoewel de winter hier nog niet echt doorgezet heeft, is het natuurlijk wel altijd fijn om lekker verzorgende producten in huis te hebben. Ben jij ook net zo benieuwd naar de inhoud van de Beautybox van januari? Kijk dan snel verder!

Beautybox Januari 2014

Dit is hem dan! Laten we de producten eens van wat dichterbij bekijken.

Beautybox Januari 2014

B&S Activecare Fitness Total Body Spray – Full Size van 100 ml – 9,95

Veel mensen hebben zich voorgenomen om komend jaar meer te gaan sporten en daarom heeft Beautybox verschillende producten van B&S Activecare Fitness in de Beautyboxen gedaan. In mijn box zat een Total Body Spray; een soort deodorant voor over je hele lichaam. Hij bevat vitamine B5 voor extra energie.

 Beautybox Januari 2014

Gamila Secret Face Oil Wild Rose – mini 5 ml – full size van 50 ml kost 79,95

Er zat ook nog een ieniemini flesje van Gamila Secret Face Oil Wild Rose in. Deze 100% natuurlijke olie voedt en verzorgt de huid. Het bevat veel antioxidanten, mineralen en vitaminen. Ik heb veel goeds hierover gehoord dus hier ben ik erg benieuwd naar!

Beautybox Januari 2014

Beauty UK Baked Blush – full size 4,95

Ook deze keer zit er weer een product van Beauty UK in de box. Dit keer een mooie blush van dit merk. Ik heb de kleur Wild Berry gekregen. Een mooie roze tint, hoewel de naam eigenlijk doet vermoeden dat het om een donkere bessenkleur gaat. Niets is minder waar! Deze kleur is hartstikke roze met een mooie subtiele shimmer.

Beautybox Januari 2014

Aan de achterkant van de blush zit een kwastje bevestigd. Leuk bedacht maar ik gebruik toch liever een echt blushkwast om deze blush aan te brengen. Zo’n kwastje als deze vind ik echt niet fijn werken.

Beautybox Januari 2014

Beautybox Januari 2014

De kleur is enorm sterk gepigmenteerd maar eigenlijk vind ik dit wel fijn. Hierdoor kun je de kleur mooi opbouwen. Hij laat zit ook goed blenden. De kleur is niet heel bijzonder maar wel mooi, zeker met die subtiele shimmer die erin zit. Ja, hier ben ik best blij mee!

Beautybox Januari 2014

NYC nagellak – full size 2,99

Deze mooie donkergroene lak van NYC heet Money Never Sleeps. Echt een kleurtje voor het najaar! Een mooie lak met kleine groene shimmers. Ik draag hier twee laagjes. Een prima nagellak voor en ook nog eens lekker betaalbaar!

Beautybox Januari 2014

Purol Handcrème – full size van 100 ml – 5,99

In de winter kunnen mijn handen zeker wel wat extra verzorging gebruiken. Een goede handcrème is dan ook echt onmisbaar. Het merk Purol kende ik eigenlijk alleen van de lippenbalsem, die overigens erg fijn is. Deze handcrème is ook zo’n topper. Hij ruikt vrij neutraal maar ook ‘schoon’, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik vind het een beetje een babygeur, haha! Hij smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Ik vind hem iets te groot voor in mijn handtas maar ik laat hem wel lekker op mijn bureau staan. Jep, hier ben ik erg blij mee!

Ik zal eerlijk zeggen dat ik niet zo heel erg enthousiast was toen ik de box openmaakte maar toen ik de producten daadwerkelijk ging gebruiken, was ik er eigenlijk toch wel blij mee. De handcrème vind ik geweldig goed, het nagellakje is leuk en de blush vind ik ook wel mooi. De olie van Gamila Secret ga ik ook zeker nog proberen. De Total Body Spray vind ik wat minder. Ik denk dat ik die maar aan mijn vriend geef die bijna iedere dag in de sportschool te vinden is ;).

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl, alleen deze januari-editie is niet meer te bestellen. Het is namelijk iedere maand een verrassing wat er in de box zit. De Beautybox kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Wat vinden jullie van deze Beautybox? 

Liefs, Laura

5 thoughts on “Unboxing: Beautybox Januari 2014

  1. Eindelijk weer eens een redelijke inhoud. Ik ben nog steeds blij dat ik hem opgezegd heb want heel eerlijk zou ik van deze box alleen de nagellak echt gebruiken en echt luxe-merken vind ik het niet, er komt steeds meer budget in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.