Prodent White Now Gold

Categoriën Testjes

Prodent White Now Triple Power Gold

Een review van een tandpasta zie je niet vaak voorbij komen hier op Beauty Addicts maar deze tandpasta van Prodent is wel heel speciaal. We kennen allemaal wel de whitening tandpasta’s en bleeksets waarmee je thuis je tanden kunt bleken. Om het gewenste effect te bereiken ben je vaak weken bezig, maar de nieuwe Prodent White Now Gold heeft al effect na één keer poetsen! Na slechts één keer je tanden gepoetst te hebben met de Prodent White Now Gold zou je al verschil moeten zien. Dat klinkt veelbelovend. Tijd om hem te testen!

Prodent White Now Triple Power Gold

Prodent maakt gebruik van de zogenoemde Blue Light Technology. Wanneer je je tanden laat bleken, wordt vaak gebruik gemaakt van een blauwe lamp. Prodent heeft geprobeerd het effect van die blauwe lamp ín een tandpasta te stoppen. Hoe ze dat gedaan hebben, zal zo duidelijk worden. De tandpasta zou je tanden dus al na één keer poetsen witter maken. Dit effect is optisch en tijdelijk. Daarnaast heeft hij ook een progressief witmakend effect.

Prodent White Now Triple Power Gold

De tandpasta bestaat uit een donkerblauw gedeelte en een transparante gel met kleine glittertjes. Dat ziet er spannend uit!

Prodent White Now Triple Power Gold

Wat Prodent bedoelt met de Blue Light Technology wordt al snel duidelijk wanneer je de tandpasta gaat gebruiken. Er ontstaat een fel blauw schuim tijdens het poetsen. Whoah! Wel oppassen voor je kleding, want ik kan me voorstellen dat dit blauwe goedje nog wel eens voor vlekken zou kunnen zorgen.

Prodent White Now Triple Power Gold resultaat

Hierboven zie je mijn tanden vóór het poetsen en mijn tanden na één keer gepoetst te hebben met Prodent White Now Gold. Het verschil is minimaal maar ik denk toch echt te zien dat mijn tanden íets witter zijn geworden. Of zou het tussen mijn oren zitten? Ik blijf deze tandpasta in ieder geval wel gebruiken want hij smaakt lekker fris, bevat fluoride (belangrijk!) en ik hoop op de langere termijn nog meer verschil te zien.

Welke tandpasta gebruik jij?

De Prodent White Now Gold is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen voor €3,69

Advertorial

Liefs, Laura

4 thoughts on “Prodent White Now Gold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.