Blijf up-to-date via je smartphone!

Categoriën Gadgets

blijf up-to-date via je smartphone

Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je wel ongeveer wist waar je bestemming was, maar dit toch niet helemaal zo was zoals je dacht. Daar sta je dan, ergens in the middle of nowhere. Gelukkig laat onze smartphone ons nooit in de steek en kan je binnen no time opzoeken waar je wel had moeten zijn. Ook super handig als je het adres wilt weten van de nieuwe Primark in Eindhoven of de winkel waar jouw favoriete parfum te koop is. Gebruik je smartphone om up-to-date te blijven over de nieuwste trends en lees snel verder voor de beauty apps die je echt moet hebben!

Online beauty 

De nieuwste trends, latest hairfashion en de must have colours komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht waaien. Doe inspiratie op via social media en zorg dat jij overal (als eerste) van op de hoogte bent. Via Pinterest en Instagram vindt je super veel leuke afbeeldingen en tips op het gebied van make-up, haar, DIY’s, mode en nog veel meer. Door beroemde modellen en actrices te volgen weet je meteen wat helemaal hip is en wat de nieuwste trends zijn. Zelf kan je natuurlijk ook jouw tips en ervaringen delen met andere liefhebbers door een blog bij te houden of veel te posten op Instagram.

iPhone5 Hairsalon Finder

Must have apps!

Wat zou de app store nou zijn zonder enige apps over beauty en fashion? Gelukkig zijn er ontzettend veel soorten te downloaden met thema’s zoals haarstyling, make-up, voeding en sport. Een super handige app is de Hairsalon Finder. Zoals de naam het al een beetje zegt is het een soort online kappersgids met alle info die je nodig hebt om de juiste kapper te zoeken. Daarnaast kan je reviews teruglezen en vragen stellen aan haarexperts. Ideaal toch? Scheelt weer een hoop heen en weer bellen.

De app van Lancôme is tevens erg handig om te hebben. Alle hotte kleuren van aankomend seizoen worden bekend gemaakt, zodat jij je goed kan voorbereiden op de nieuwe collectie. Je kunt tevens checken welke kleur goed bij jou past.

opi app

Online nagels lakken

Jaja, ook voor het lakken van je nagels kan je terecht bij jouw smartphone. De OPI app helpt jou om de nagellakkleur te vinden die bij jou past. De app laat zien welke kleuren precies in de nieuwe collecties zitten en voor het komende seizoen helemaal in zijn. Je kan de app personaliseren door jouw huidskleur en nagellengte in te geven, zodat je kan zien welke kleuren en designs voor jou geschikt zijn. Super handig!

Stijlvolle smartphone

Aangezien onze smartphone een heel belangrijk onderdeel is geworden in het proces van trendwatching, is het uiteraard handig om hem goed te beschermen en te voorzien van optimaal comfort. Zo kan je jouw iPad voorzien van een iPad 3 hoes of iPad 2 hoes met ingebouwde standaard, zodat deze in elke gewenste stand verstelbaar is die uitkomt. Voor beauties onder ons die vaak onderweg zijn, kan een telefoonhouder voor in de auto goed van pas komen. Autorijden en online shoppen is misschien niet de ideale combinatie, maar navigeren naar de dichtstbijzijnde H&M natuurlijk wel!

Heb jij ook nog aanraders voor beauty apps? Deel ze in de reacties!

Liefs, Laura

2 thoughts on “Blijf up-to-date via je smartphone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.