Win een bluetooth speaker voor onder de douche!

Categoriën Gadgets

Douche Bluetooth Speaker

It’s my birthday, yay! Vandaag word ik alweer 25 jaar (een halve Sara!) en natuurlijk wil ik dit ook een beetje met jullie vieren. Aangezien jullie zo enthousiast reageerden op het artikel waarin ik deze bluetooth speaker liet zien, mag ik er van Mobile Fun ook eentje onder jullie verloten. Zo kan jij straks ook genieten van je favoriete muziek onder de douche!

Douche Speaker Bluetooth

Nog even in het kort: deze bluetooth douche speaker is waterdicht en kun je dus met een gerust hart in de douche ophangen met de zuignap die aan de achterkant zit. De speaker maakt verbinding met de bluetooth van je mobiel of tablet en zo kun je dus via deze speaker de muziek luisteren die op het apparaat staat. Lees hier het volledige artikel voor meer informatie.

Douche Speaker Bluetooth

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke hebbeding?

Ik hou het voor deze winactie lekker simpel, ik ben immers jarig! Het enige dat je hoeft te doen is een leuke reactie achter te laten op dit artikel. Laat in je reactie ook gelijk weten in welke kleur je de speaker zou willen hebben (roze, blauw of groen). Check MobileFun.nl om de kleuren te zien. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Meedoen kan tot en met 6 april. 

Liefs, Laura

50 thoughts on “Win een bluetooth speaker voor onder de douche!

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuke winactie, ik doe ook graag mee voor de roze! Ik heb je bericht op Bloglovin’ geliked (3e liker).

    Groetjes,
    Sabrina

  2. Wat een gaaf ding is dat zeg! ik doe zeker mee. ik ga voor de roze. ik heb volg je ook nog via bloglovin en heb het artikel geliked. Liefs, Laura

  3. Gefeliciteerd en nog vele jaren!
    Ik vind de blauwe erg leuk, past goed in de badkamer bij m’n ouders. Kunnen we allemaal genieten van lekkere muziek onder de douche :)

  4. Wat een leuke winactie ik zing zoiezo altijd
    Mee onder de douche en zo zou het nog leuker zijn :D
    Ik doe dus zeker mee, het liefst in het roze.
    Groetjes celine

  5. Gefeliciteerd Laura! Wat een ontzettend leuke winactie! Ik hou van muziek onder de douche, maar je mobiel aanzetten is niet altijd handig. Ik zou graag de roze willen winnen, aangezien dat mijn favoriete kleur is (hoe voorspelbaar voor een meisje hahaha)

  6. Gefeliciteerd met je verjaardag! Dit zou zo onwijs leuk! De roze vind ik het mooist! Dan zouden we mooi met voetbal onder de douche muziek aan kunnen hebben

  7. Gefeliciteerd! Een hele fijne verjaardag vandaag! En het is nog een mooie lentedag ook :). Ik vind de groene speaker mooi, en handig. Ik moet mijn muziek nu altijd zo hard zetten dat je het door het hele huis beter hoort dan in de douche, nog geen halve meter verder. Haha, mijn ouders zouden er dan dus ook blij mee zijn ;).

  8. Go shorty, it’s your Birthday! Gefeliciteerd met je kwart eeuw en wat een leuke traktatie om weg te geven! Doe mij die roze maar, een goede traktatie is mierzoet als je t mij vraagt ;)

  9. Gefeliciteerd en een hele fijne en leuke dag! Dat gaat vast wel lukken met dat lekkere weer! Super leuke winactie, ik doe graag mee voor de roze :)

  10. Proficiat! Leuke winactie, lijkt mij heel leuk om in de douche te kunnen luisteren naar mijn favoriete muziek. Ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar de roze kleur.
    Fijne verjaardag nog!

  11. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een super leuke winactie!! Die speaker lijkt me echt super handig voor onder de douche. Ik doe graag mee, de roze zou ik het liefste willen

  12. Congratzz!
    Ik zag het artikel laatst al en dacht die is leuk, en nu word ie verloot ^^
    I’m in :) en dan zou ik voor de kleur blauw gaan, en verder kan ik wel moeilijk doen, maar ik houd van muziek ik zing graag en dat kan zo ook met ondersteuning van muziek in plaats van a capella onder de douche :P

  13. Gefeliciteerd!
    Wat een leuk ding! Dat is precies wat ik nog mis onder de douche :) Ik zou dus graag deelnemen, liefst voor de roze speaker.

  14. ¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸Gefeliciteerd!! ¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸

    Ik doe graag mee voor de blauwe versie.

  15. Van harte gefeliciteerd!! Wat toevallig ik keek vandaag bij de Media markt of ze deze of iets vergelijkbaars hadden. Want had je artikel tijdje terug gelezen. Kon daar niks vinden en wilde even checken waar jij hem weg had. Nu kun je hem winnen!! LEUK LEUK LEUK! Mijn vriend vindt hem vast ook geweldig, maar omdat ik toch beetje girl overhand wil houden ga ik voor de roze speaker! ;)

    Groetjes Agneta

  16. Elke keer als ik ga douchen wil ik een muziekje, stiekem leen in de box van m’n broertje en leg die tegen de badkamerdeur aan (onpraktisch, haha) dus deze speaker lijkt me handig! Lekker meezingen! De roze variant is zo leuk! :) en natuurlijk gefeliciteerd!

  17. Jeej van harte gefeliciteerd! Toen ik een set goede boxen kocht heb ik mijn oude boxjes verplaatst naar de badkamer. Ik heb altijd muziek opstaan tijdens het douchen, dat is veel leuker. Helaas kunnen de boxen niet de douche in, dus hoor ik de helft van de tijd geen muziek. Ik zou graag kans willen maken op een blauw boxje zodat ik ook muziek kan luisteren als ik mijn haren was :) Heel veel succes!

  18. Hieperdepieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd! Leuk om op je verjaardag ook iets weg te mogen geven :) Wat een hippe speaker is dat zeg! En handig! Die zou ik wel willen winnen, dus bij deze! De roze is mijn favoriet!

  19. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat ee gave winactie zeg. Het lijkt me heel relaxed om ‘s ochtends wakker te worden onder het genot van een muziekje! De roze kleur heeft mijn voorkeur! Heb nog een mooie dag!

  20. Hee Laura,

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een heerlijk zonnig feestweekend gehad :-)! Ik zou de speaker graag in het roze winnen.

    Liefs Charlotte

  21. Wat een superleuke winactie!
    Zo’n speakertje zou wel handig staan in mijn douche ;). Ik sta namelijk altijd luidkeels mee te zingen met mijn iphone die dan ergens in de badkamer rondslingert. Met mijn hart zou ik kiezen voor het roze exemplaar, maar ik denk dat ik toch voor de blauwe versie ga! (Kwestie dat mijn vriend zich niet te meisjesachtig voelt ;))! Succes iedereen!

    xx liefs

  22. Hoi Laura! Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag en wat heb jij een leuke blog! Ik ben hier terechtgekomen omdat ik opzoek was naar recenties over de Wilkinson Sword Hydro Silk. Deze waren erg goed, dus ik heb net de bestelling online geplaatst. En, wat toevallig, zie ik ook de bluethoot speaker waar ik naar op zoek was, dus ja ik doe mee om te winnen :) Ik ga voor de roze, dat zal mn vriend vast erg leuk vinden! :) Fijne verjaardag en succes met je blog! Groetjes, Lot

  23. Gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke win actie! Heb nog nooit zon speaker voor onder de douche gezien, echt super gaaf! Muziek luisteren doe ik echt non stop dus ik doe graag mee! =D

  24. HIEPERDEPIEP HOERAA!

    nog gefeliciteerd & wat een leuke speaker daarmee word het douchen nog leuker en kan ik uit m’n dak gaan. oja en ik ga natuurlijk voor de roze :)

    X Cynthia (cynthia_ver_@hotmail.com)

  25. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee met de winactie! Ik zou graag voor de roze gaan, dat zouden al mn mannelijke huisgenoten ook erg leuk vinden ;p

  26. Gefeliciteerd natuurlijk! Ik zou hem ook heel graag willen winnen, maar dan is het roze natuurlijk. Lekker onder de douche meezingen met de nieuwe CD van Beyonce. Ben alleen wel bang dat ik daardoor langer blijf douchen en dus ook een hogere rekening, haha. Dat is het allemaal waard :)

  27. Hartelijk gefeliciteerd nog met je verjaardag. Dat je maar net zo’n leuk cadeau als vorig hebt gekregen!!

    Wat een leuke gadget voor onder de douche. Ik zou graag een roze willen die mijn girlie badkamer helemaal afmaakt.

    Groetjes
    Christie

  28. Van harte gefeliciteerd Laura!
    Jee, wat gaat dat snel. Het voelt voor mij alsof je een paar keer in een jaar jarig bent ;)

    Ik wil graag meedoen aan de winactie, vooral omdat ik sinds dat je artikel verschenen is steeds denk aan zo’n handige speaker! Mijn mobiel ligt namelijk steeds naast de douche, en volgens mij wordt hij daardoor aardig sloom.. :(

    Anyway, zo’n supermooi roze speakertje zal goed van pas komen bij mij thuis! Xx

  29. Nog gefeliciteeerd! Lekker veel taart gegeten en cadeautjes gehad? Hahahaha, heerlijk toch jarig zijn! :p Dan ga ik voor de groene Bluetooth Speaker! Succes met de loting! Liefs, x

  30. Ik weet dat je een aantal dagen geleden jarig bent geweest maar alsnog een Happy Birthday toegewenst. Je verjaardagslook zag er in ieder geval erg mooi uit, dus the compliments ;-)
    Ik ben al enige tijd op zoek naar een middel om mijn muziek deftig te kunnen afspelen tijdens onze douche-momenten en ik wist eerlijk gezegd niet dat deze bestond. Mijn vriend en ik zetten ALTIJD muziek aan als we in de badkamer zijn en gaan douchen en daarom leek dit me DE meest ideale manier. Bij deze doe ik graag mee met de winactie. Kleur speelt voor mij geen rol, maar als ik echt een kleur moet kiezen mag het wel de roze zijn.
    Ik volg je sowieso al op twitter en op bloglovin zonet gevolgd onder de naam: Rokprinses.

    Veel succes met de winactie en alvast een goed jaar toegewenst ;-)

    1. Ah super leuk! Lekker meezingen onder de douche :D ik doe dus graag mee met de winactie en wil dan voor de roze gaan :)

  31. Nog gefeliciteerd! Wat een leuk ding, zo kan mijn publiek (de douchekop dus) nog meer genieten van mijn zangkunsten haha! Ik doe graag mee voor de blauwe kleur.

  32. Wat gaaf!! Met deze speaker hoef ik tijdens het douchen niet meer het geklus van de buren te horen en kan ik lekker swingen onder de douche. Ik zou m graag in t roze willen want dat is mijn lievelingskleur!!!

  33. Nog van harte gefeliciteeeeeeerd!!! Ik hoop dat je een fantastische dag hebt gehad!

    En wat een leuke winactie! Ik zou graag mee willen doen voor de roze variant :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.