Rituals Flowers of India

Categoriën Huidverzorging, Lifestyle, Living

Rituals Flowers of India

Rituals komt deze zomer met een heerlijke limited edtion zomercollectie: Flowers of India. In India staan verse bloemen symbool voor liefde en toewijding. Elke bloem staat bekend om specifieke eigenschappen. Zo staat de lotus symbool voor absolute schoonheid en zuiverheid. Deze limited edition Flowers of India is gebasseerd op deze Indiase traditie. De verpakking alleen al vind ik prachtig en fleurt de boel gelijk op. Benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder!

De collectie bestaat uit vijf producten: Flower Shower douchschuim, de Indian Blossom geurstokjes, de Summer Bliss doucheolie, de Lotus Shimmer bodycrème en de Lotus Secret geurkaars. De laatste drie laat ik vandaag aan jullie zien.

Rituals Flowers of India Summer Bliss

Rituals Flowers Of India Summer Bliss – € 8,50 voor 200 ml

De doucheolie van Rituals kende ik nog niet maar ik ben blij dat ik er door deze collectie kennis meegemaakt heb. Wat een fijn product! Ik ben sowieso al fan van de Rituals shower foams maar deze doucheolie is minstens zo fijn. Wanneer de olie in contact komt met de natte huid en je hem lekker inmasseert ontstaat er een licht schuimende substantie. Hij maakt mijn huid zijdezacht zonder dat het vettig aanvoelt door de olie. Heerlijk! Deze olie is ook ideaal als je je zomerse kleurtje iets langer wil behouden.

Rituals Flowers of India Summer Bliss ingredienten

De ingrediënten zie je hierboven. Veel verschillende oliën natuurlijk en ook vrij veel parfum. Persoonlijk heb ik daar geen problemen mee, zeker niet als het zo’n heerlijke geur is als deze! De geur van Flowers of India is bloemig, zacht en een tikje fris. Het geeft me echt zo’n luxe zen gevoel.

Rituals Flowers of India Lotus Shimmer

Rituals Flowers Of India Lotus Shimmer – € 16,00 voor 200 ml

De bodycrèmes van Rituals kende ik al wel en ook hier ben ik gek op. Mijn favoriete geur van Rituals is Rice Milk & Cherry Blossom en met de bodycrème van deze geur smeer ik me dan ook wat graag in. Deze Lotus Shimmer is ook erg lekker, maar kan voor mij niet tippen aan Rice Milk & Cherry Blossom. Al is dat natuurlijk heel persoonlijk.

Rituals Flowers of India Lotus Shimmer

De substantie van deze bodycrème is lekker luchtig en lobbig. Het lijkt wel een beetje opgeklopt. Zo’n luchtige bodycrème is in de zomer veel fijner dan eentje met een dikke substantie, die kunnen dan namelijk wat verstikkend aanvoelen op de huid.

Rituals Flowers of India Lotus Shimmer

Eenmaal uitgesmeerd komen er ieniemini kleine shimmers tevoorschijn die de huid doen stralen. Persoonlijk hou ik niet zo van shimmers op de huid maar ik weet ook dat er mensen zijn die dit juist prachtig vinden.

Rituals Flowers of India Lotus Shimmer ingredienten

De bestanddelen zie je hierboven. Er zitten o.a. lekker verzorgende boters en oliën in.

Rituals Flowers of India Lotus Secret

Rituals Flowers Of India Lotus Secret – € 17,50 (50 branduren)

Ten slotte de geurkaars. Wat een ontzettend leuk cadeautje vind ik dit om te geven (en om te krijgen!). De verpakking is prachtig en luxe.

Rituals Flowers of India Lotus Secret

De kaars zelf is behoorlijk zwaar en straalt al gelijk rust uit. Hij is gewoon wit en heeft subtiel de tekst ‘Rituals…’ erop staan. Ik hou ervan! Met maar liefst 50 branduren kan ik heel lang genieten van deze heerlijke geur.

De Rituals Flowers of India zomercollectie ligt vanaf begin april in de winkels en zal ook verkrijgbaar zijn in de webshop. Nog even even wachten dus. Wees er dan wel snel bij, want het is een limited edition!

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Rituals Flowers of India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.