Bobbi Brown Pink Gold Shimmer Lipstick

Categoriën Lippen

Bobbi Brown Pink Gold Shimmer Lipstick

Sinds ik een tijdje geleden de lipsticks van Bobbi Brown ontdekte, was ik gelijk verkocht. De kleur Berry zit standaard in mijn toilettasje. Sinds kort heeft Bobbi Brown nieuwe, shimmery kleuren toegevoegd aan het assortiment en natuurlijk was is daar ook nieuwsgierig naar. Ik ontving de kleur Pink Gold, die perfect binnen de roségouden trend van dit voorjaar past.

Bobbi Brown Pink Gold Shimmer Lipstick

De nieuwe shimmery lipsticks zijn er in 12 varianten, waar Pink Gold er één van is. Ik vind de huls van Bobbi Brown lipsticks erg mooi: zwart met gouden details, simpel maar chique.

Bobbi Brown Pink Gold Shimmer Lipstick

De lipstick bevat hele kleine shimmery deeltjes die prachtig weerkaatsen in zonlicht. Het effect is niet frosty of metallic, maar juist een mooie multi-dimensionale glans.

Bobbi Brown Pink Gold Shimmer Lipstick

De lipsticks is niet heel dekkend, maar dat belooft Bobbi Brown ook niet. De dekking is sheer, wat zorgt voor een subtiele kleur op de lippen en een prachtige gouden glans door de lichtreflecterende deeltjes.

Bobbi Brown Pink Gold Shimmer Lipstick

De lipstick voelt heerlijk aan op de lippen, mede doordat er sheaboter en Muru Muru boter in verwerkt is. Dit zorgt ervoor dat de lippen niet uitdrogen en lekker soepel aanvoelen. De kleine glinsterende deeltjes voel je trouwens niet zitten als je met je lippen over elkaar wrijft. De perzikroze kleur vind ik erg mooi alleen de gouden glans was voor mij in het begin wel even wennen, maar ik vind het eigenlijk wel mooi!

Pink Gold Shimmer blijft bij mij niet zo goed zitten als mijn andere lipstick van Bobbi Brown (Berry) maar een drankje overleeft hij wel. Na zo’n 2 à 3 uur moet ik hem toch wel weer bijwerken.

Wat vind jij van deze Bobbi Brown Pink Gold Shimmer lipstick?

Deze Bobbi Brown Pink Gold lipstick kost €25,00 en is verkrijgbaar bij de counters in De Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam en bij Douglas in Alkmaar, Amsterdam (Beethovenstraat, Kalverstraat en PC Hooftstraat), Apeldoorn, Arnhem Ketelstraat, Den Haag, Haarlem, Laren, Leeuwarden, Rotterdam Lijnbaan, Maastricht, Roermond en Zwolle. 

Dit product is door een merk/bedrijf naar mij opgestuurd. Uiteraard heeft dit geen invloed op mijn mening. 

Liefs, Laura

7 thoughts on “Bobbi Brown Pink Gold Shimmer Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.