Catrice Haute Future

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice Haute Future 2014

In de nieuwste limited edition neemt Catrice ons mee naar de toekomst! Catrice Haute Future, zoals deze collectie heet, bevat veel holografische en metallic tinten in o.a. blauw, groen en zilver.  Hij ligt van mei t/m half juni 2014 in de winkels. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder voor een sneak peek van de producten!

Catrice Haute Future Baked Eyeshadow

Baked Eyeshadow (€ 3,89)

Deze poederoogschaduw in intense kleurvarianten kan zowel droog als nat worden aangebracht. Er zijn drie varianten: koel zilvergrijs, helder turkooisgroen en prachtig bruinbeige, elk met lichtere pigmenten. Verkrijgbaar in C01 Gem Into The Future, C02 iROSEdescent en C03 Never Green Before.

Catrice Haute Future holographic liner

Holographic Liner (€ 3,59)

Deze vloeibare eyeliner met holografisch effect is gemakkelijk aan te brengen dankzij het dunne kwastje. Voor een krachtige eyeliner look in iriserende blauw-paarstinten. Verkrijgbaar in C01 GaLiLACxy.

Catrice Haute Future iridescent topper

Iridescent Topper (€ 3,99)

Deze sneldrogende roze-gouden vloeistof kan worden aangebracht over de oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht. Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent.

Catrice Haute Future blush pearls

Blush Pearls (€ 3,99)

De rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geven het gezicht een perfecte, stralende teint. De lichte en luchtige textuur breng je met het grootste gemak aan met een grote kwast op gezicht en neklijn. In een mooie, luxe verpakking. Verkrijgbaar in de kleur C01 iROSEdescent.

Catrice Haute Future lipstick

Iridescent Lip Colour (€ 3,99)

Deze lipsticks hebben een heerlijk zachte textuur en geven de lippen een bijzondere tint in glanzend paars of abrikoos. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo en C02 iROSEdescent.

Catrice Haute Future nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€ 3,59)

Deze vijf Ultimate Nail Lacquers geven nagels galaxytinten met onaardse effecten in spacey blauw, groen en taupe. Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem Into The Future.

Catrice Haute Future holographic flakes topcoat

Holographic Flakes Topcoat (€ 3,59)

Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten geeft je nagels een kosmisch effect. De flakes kunnen worden aangebracht over elke kleur nagellak of direct op de nagels voor een futuristische stijl. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo.

Catrice heeft me nieuwsgierig gemaakt naar deze collectie! Sowieso ben ik een sucker voor dit soort nagellakjes en ik ben ook erg benieuwd naar de Blush Pearls en Iridescent Topper! Wat vind jij van deze Catrice Haute Future limited edition?

Catrice Haute Future is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Catrice Haute Future

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.