Unboxing: Beautybox Februari 2014

Categoriën Overig

Beautybox Februari 2014

Afgelopen weekend werd de Beautybox hier weer bezorgd en deze editie staat in het teken van de liefde, omdat februari toch een beetje de maand van de liefde is vanwege Valentijnsdag en hoewel het inmiddels al weer maart is, kan een box vol met liefde natuurlijk nooit kwaad. Kijk je mee naar de inhoud?

Beautybox Februari 2014

De box zit bommetjevol en natuurlijk zitten er een aantal rode en roze producten in vanwege het thema ‘liefde’.

Beautybox Februari 2014

Beautybox Februari 2014

Anatomicals douchegel ‘You need a blooming shower’ – full size – € 5,75

In de box zitten maar liefst twee producten van Anatomicals. Als eerste deze full size douchegel ‘You need a blooming shower’ in een leuke knalroze verpakking. De tekst op de achterkant is zeker een leuk detail waar ik even om moest gniffelen. De douchegel ruikt bloemig en schuimt goed.

Beautybox Februari 2014

Beautybox Februari 2014

Anatomicals lippenbalsem ‘Never lose your cherry’ – full size – € 3,95

Het andere product in de box van Anatomicals is deze lippenbalsem. Want je moeten natuurlijk wel lippen om te zoenen hebben! Deze lippenbalsem vind ik echt heerlijk ruiken! De geur doet me denken aan Coca Cola Cherry maar mijn vriend zegt dat het kersensnoepjes zijn. Kersen dus, dat is duidelijk. Erg lekker! De lippenbalsem is verder gewoon transparant. Wederom props voor de leuke verpakking!

Beautybox Februari 2014

PUPA nagellak 601 – full size – € 6,50

Met PUPA nagellak ben ik al langer bekend. Ik heb zelfs een tijdje voor dit merk gewerkt. De kwaliteit is prima en dit rode kleurtje (#601) dekt zelfs al met één laagje! Ook op bovenstaande foto draag ik maar één laagje nagellak.

Beautybox Februari 2014

Beautybox Februari 2014

Thierry Mugler Angel EDP – luxe miniatuur – een full size van 25 ml kost € 73,50

In deze BeautyBox zit deze luxe miniatuur van Thierry Mugler Angel. Hij is nog niet gevuld want dat kun je zelf gratis laten doen bij ICI Paris XL op vertoon van de Beautybox-kaart . Hiermee vraagt het merk aandacht voor het milieu. Bij ICI Paris staat namelijk een Source met drie geuren van Thierry Mugler: Angel, Alien en Womanity. Ook full size flacons kun je hier laten bijvullen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Het laten navullen van een flacon is namelijk voordeliger dan een nieuwe flacon te kopen.

Beautybox Februari 2014

Beautybox Februari 2014

Beautybox Februari 2014

LOOkX eyeliner in Exclusive Green – full size – € 17,95

Ten slotte nog een oogpotloodje van LOOkX, een merk dat ik al vaker in een BeautyBox ben tegengekomen. Het potloodje is lekker romig maar blijft ook verrassend goed zitten. De groene kleur is niet echt mijn ding, maar misschien moet ik er nog aan wennen.

Ik ben heel blij met deze box! Ik vind eigenlijk alle producten erg leuk en denk ze ook vaak te gaan gebruiken, op het oogpotloodje na maar misschien dat ik dat ik daar toch nog wel een mooie look mee kan maken. Dat er twee producten van hetzelfde merk in zitten, vind ik persoonlijk niet erg omdat ik Anatomicals een erg leuk merk vind. Ook zijn 4 van de 5 producten in deze box full size, good job Beautybox!

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl, alleen deze februari-editie is niet meer te bestellen. Het is namelijk iedere maand een verrassing wat er in de box zit. De Beautybox kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Liefs, Laura

2 thoughts on “Unboxing: Beautybox Februari 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.