Behind The Scenes: Februari 2014

Categoriën Personal

Behind The Scenes februari 2014

Met zo’n korte maand als februari lijkt de tijd nog sneller te gaan. Het is alweer maart en dat betekent dat ik aan eind deze maand alweer 25 word! Maar eerst blik ik samen met jullie terug op mijn afgelopen maand waarin ik o.a. te horen kreeg dat ik weer een baan heb! Kijk je mee?

Behind The Scenes februari 2014

Mijn vriend was een weekje op wintersport met vrienden. Ik ga nooit mee want ik denk dat het niets voor mij is, maar misschien moet ik dat skiën of snowboarden toch eens proberen voordat ik dat echt kan zeggen. Hij stuurde me tijdens zijn vakantie deze leuke foto :).

Behind The Scenes februari 2014

Er waren BTW-vrije dagen bij Mediamarkt en toen ik dat hoorde, ging ik me weer een beetje meer verdiepen in een nieuwe camera die al tijden op mijn verlanglijstje stond. Ik had met mezelf afgesproken dat ik een nieuwe camera mocht kopen wanneer ik te horen zou krijgen dat ik de baan bij CZ waarop ik gesolliciteerd had, gekregen had. Een paar uur later werd ik gebeld met goed nieuws en diezelfde avond kocht ik deze Canon 600D. Ik ben er zó blij mee!

Behind The Scenes Januari 2014

Ook deze maand at ik weer sushi. Dit keer met vrienden van de middelbare school die ik al een hele tijd niet gezien had. Het was super gezellig!

Behind The Scenes februari 2014

Ik lunchte met frittata; een Italiaans omelet waar je eigenlijk allerlei groenten in kunt verwerken die je nog over hebt.

Behind The Scenes februari 2014

Als huge fan van Breaking Bad ben ik heel blij met dit laatste seizoen op Blu-Ray! Het is één van de beste series (misschien wel de beste) die ik ooit gezien heb. Ik schreef er hier al eens eerder over.

Behind The Scenes februari 2014

Ik hou van risotto!

Behind The Scenes februari 2014

En van chocolade!

Look Be My Valentine full face

Speciaal voor Valentijnsdag maakte ik deze look.

Behind The Scenes februari 2014

Op Valentijnsdag kreeg ik niets van mijn lief (dat hoeft voor mij ook niet) maar wel dit aardigheidje van essence!

Behind The Scenes februari 2014

En een Pink Ribbon armbandje van mijn mediabureau Hot Pink Media.

Behind The Scenes februari 2014

Helaas was ik op Valentijnsdag ziek en konden mijn vriend en ik dus niet gezellig uit eten of naar de film. Stomen met deze sauna visage van Qiriness (bij gebrek aan eucalyptusolie) zorgde ervoor dat ik me wel weer iets beter voelde.

Behind The Scenes februari 2014

Toen ik de volgende dag weer een klein beetje opgeknapt was, had ik een feestje van mijn tante die 50 werd. Ze had deze lekkere mousserende wijn waar ik even een foto van maakte zodat ik niet vergeet welke het was.

Behind The Scenes februari 2014

Bij Kruidvat kocht ik deze drie producten van essence. Het is volgens mij mijn meeste gelikete foto op Instagram ooit, haha! Van het All About Nude paletje hebben jullie hier al de review kunnen lezen en hier is de look die ik ermee maakte. Bij het filiaal hier op het plein hebben ze geen Catrice, anders had ik daar ook nog wat dingen van meegenomen.

Behind The Scenes februari 2014

Met een vriendin ging ik lekker tapas eten bij De Markt in Breda. Een leuke nieuwe zaak!

Behind The Scenes februari 2014

Ik nam nog een latte macchiato en vond het lepeltje dat erbij zat zó handig! Ik had het nog nooit eerder gezien!

Behind The Scenes februari 2014

Het carnavalspak van mijn vriend werd bezorgd en ik kon het niet laten om hem even aan te trekken ;).

Behind The Scenes februari 2014

Carnavals nail art!

Behind The Scenes februari 2014

Er werden twee heerlijk geurende pakketjes met heel veel Lush goodies bezorgd! Allemaal producten uit de lente- en paascollectie waar jullie binnenkort meer over kunnen lezen op BeautyAddicts.nl.

Inmiddels ben ik met mijn nieuwe functie begonnen bij CZ, waar ik eerder als uitzendkracht werkte. Ik ben één dag in de week vrij (en in het weekend natuurlijk) dus ik hoop dat ik zo nog tijd genoeg heb voor Beauty Addicts. Hopelijk begrijpen jullie het als er een keer geen artikel is. Ik doe mijn best! Tot volgende maand! xoxo

Liefs, Laura

4 thoughts on “Behind The Scenes: Februari 2014

  1. Wat een geweldige konijnenpak haha. Ik had een vraagje, kan de Canon 600D ook goed foto’s maken als het wat donkerder is? Zit er zelf ook over na te denken namelijk.

    1. Hoi Mariska. Met de Canon 600D kun je goed foto’s maken in het donker. Gewoon de camera op de manuele stand zetten en de diafragma en sluitertijd aanpassen. Het is dan wel vrij noodzakelijk dat je een statief hebt zodat de foto niet bewogen is :) Succes!

  2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat een leuke foto’s weer. Dat konijnenpak! haha geweldig. Ik hoop dat je een leuke carnaval hebt gehad :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.