Budgettopper: Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Categoriën Ogen, Testjes

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Heel lang ben ik geen ster geweest in het aanbrengen van eyeliner en nog steeds vind ik het resultaat vaak niet perfect, maar het is waar wat ze zeggen: oefening baart kunst. Ik heb in al die jaren heel veel verschillende eyeliners geprobeerd en onlangs heb ik een nieuwe favoriet ontdekt. Deze essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof is een echte budgettopper en mijn nieuwe favoriete eyeliner!

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Zoals ik al zei, heb ik allerlei eyeliners geprobeerd in verschillende prijsklassen. Ik merkte dat vloeibare eyeliner voor mij het beste werkt. Het liefst met een héél dun kwastje, en dat heeft deze van essence.

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Met dit dunne kwastje kun je heel nauwkeurig werken. Je kunt er dunne lijntjes mee zetten door er niet al te veel druk op uit te oefenen, of juist iets dikker door meer druk te zetten.

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

De eyeliner is ook onwijs goed gepigmenteerd! Er komt een diepzwarte kleur vanaf die de hele dag blijft zitten. Echt de héle dag. De eyeliner is absoluut waterproof en blijft rotsvast zitten. Verwijderen gaat gelukkig wel gemakkelijk met een goede oogmake-upremover.

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Ik weet niet wat het precies is, maar deze eyeliner van essence werkt zó fijn! Het kwastje is dun en ligt fijn in de hand, de kleur is mooi zwart, hij droogt snel en blijft echt goed zitten. Hij loopt niet uit, geeft niet af maar blijft gewoon prima op z’n plek. En dan heb ik het nog niet eens over het fijne prijsje gehad: deze eyeliner kost slechts € 2,49. Wow! <3

Look of the day 11032014

Zoals jullie wellicht wel gemerkt hebben, ben ik behoorlijk lyrisch over deze eyeliner. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen die graag vloeibare eyeliner gebruikt. Ik heb in ieder geval een nieuwe favoriet die ook nog eens heel betaalbaar is. Een absolute budgettopper!

Wat is jouw favoriete eyeliner?

De essence Liquid Ink Eyeliner waterproof kost € 2,49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Liefs, Laura

17 thoughts on “Budgettopper: Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

  1. wauw wat mooi, echt zwart! Ik heb tot nu toe altijd een vloeibare van de HEMA gehad en heb nu pas de gel-liner van de HEMA gekocht, daar moet ik nog even mee oefenen, als het niet lukt ga ik deze eens proberen!

  2. Deze klinkt heel erg goed en je hebt er de perfecte wing mee gemaakt! Eigenlijk gebruik ik zelf nooit vloeibare eyeliner, heb het een paar keer geprobeerd maar kreeg het maar niet mooi genoeg, dat ik het na een paar keer proberen heb opgegeven haha denk dat ik het eens met deze ga proberen! Voor die prijs is ‘ie zeker het proberen waard!

  3. Ik gebruik al jaren die van Guerlain en ik heb nog altijd geen andere gevonden die deze kan vervangen. Deze van Essence wil ik wel eens proberen, benieuwd of het deze wel lukt :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.