Customized iPhone Case

Categoriën Gadgets

Caseapp

Een tijd lang heb ik een sticker op en rondom mijn telefoon gehad als versiering en die trok zeer veel bekijks. Hij zag er zeker leuk uit maar bood totaal geen bescherming en hoewel ik heel zuinig ben op mijn spullen, vond ik dat toch best gevaarlijk. Want stel dát ik hem een keer laat vallen, dan hoop ik dat zo’n hoesje de val toch enigszins breekt. De hoogste tijd dus om mijn telefoon te beschermen met een échte case en hoe leuk is het dat je die tegenwoordig heel eenvoudig zelf kan ontwerpen en laten maken?! Natuurlijk ging ik voor een Beauty Addicts case ;).

CaseApp

Mijn nieuwe iPhone hoesje heb ik ontworpen en besteld via CaseApp. Op deze site kun je heel gemakkelijk en snel je eigen persoonlijke telefoonhoesje ontwerpen. Ik heb ervoor gekozen om het logo van Beauty Addicts te gebruiken en heb een stukje van de footer afbeelding met een ‘skyline’ van beauty tools van Miss Lipgloss geleend, maar je kunt bijvoorbeeld ook een leuke foto uploaden en deze gebruiken of wat dacht je van een hippe Aztek print? Ook erg leuk om cadeau te doen!

Beauty Addicts iPhone Case

Mijn hoesje is vrij simpel en clean, maar daar heb ik bewust voor gekozen. Dat is juist zo fijn aan zelf kunnen ontwerpen!

Beauty Addicts iPhone Case

Het hoesje is heel stevig en biedt dus echt de bescherming voor mijn telefoon die ik graag wil. De levertijd is ook erg snel: ik had hem binnen 2 dagen al in huis!

Beauty Addicts iPhone Case

Via CaseApp kun je hoesjes ontwerpen voor iPhones en de Samsung Galaxy S3. Als je een skin wil ontwerpen (zo’n sticker) dan kun je terecht voor meerdere modellen en apparaten (ook tablets, laptops e.d.). Een persoonlijke case kost € 29,-. De skins zijn goedkoper.

Wat vind jij van zo’n customized iPhone case? 

Liefs, Laura

7 thoughts on “Customized iPhone Case

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.