LUSH Lente & Pasen

Categoriën Nieuwe Collecties

LUSH Lente Pasen

Yay! Het is lente en bijna Pasen! Zoals ieder jaar heeft LUSH speciaal voor de lente en Pasen limited edition producten die nu verkrijgbaar zijn. Dit jaar komen er naast de terugkerende klassiekers ook weer heerlijke nieuwe producten. LUSH heeft dit jaar steeds de focus gehouden op ‘veel waarde voor je geld’, want een slimme kip houdt niet van windeieren! Kijk je mee naar een selectie van de producten?

Lush Rose Bubble Bar

Rose bubble bar (€ 4,95 – vegan)

Deze prachtige bubble bar transformeert jouw bad in een rozenveld vol bubbels. De rozenbottelolie en cacaoboter verzachten je huid terwijl de rozen en citroen een heerlijke geur verspreiden. Een zoete oppepper!

De rozen zijn afkomstig uit Senir (Turkije) waar ze met de hand worden geplukt door de lokale bevolking. Hierdoor kan LUSH een bijdrage leveren aan het onderwijs in deze regio in Turkije, want van iedere kilo Roos Absolue die ze kopen gaat 25 euro naar een onderwijsproject voor jonge kinderen.

LUSH inhale exhale bath bomb

Inhale Exhale bath bomb (€ 5,95 – vegan)

Een nieuwe bath bomb van LUSH die bestaat uit twee helften, elk licht geparfumeerd met de Gorilla Perfume fragrance Breath of God. De ene helft laat je zweven met de geur Inhale – fruitig, licht, roos- en neroli-achtig – en de andere helft, Exhale, brengt je terug op aarde met zwaardere noten zoals het rokerige cederhout, citroen en grapefruit.

LUSH wonder woohoo bubble bar

Wonder Woohoo bubble bar (€ 6,95 – vegan)

Sommige mensen verdienen gewoon een kroon omdat ze zo awesome zijn. Voor iedereen die anderen helpt en de wereld mooier maakt, kortom: de superhero’s van deze wereld, is dit een perfect cadeau. Zij verdienen goud! Barstensvol sandelhout en Brazilliaanse zoete sinaasappel die je misschien ook wel kent van het populaire LUSH parfum The Sun.

LUSH Golden Egg bath melt ballistic

Golden Egg bath melt ballistic (€ 5,95 – vegan)

Een bath ballistic vol zachte biologische fair trade cacaoboter en olijfolie. Terwijl de buitenste laag oplost, vindt de ballistic speels haar weg door je (voeten)bad. O ja, Golden Egg is gehuld in een feestelijk laagje plasticvrije glitter en ruikt naar de heerlijke bestseller Honey I Washed the Kids. Heerlijk vind ik ’em!

LUSH Carrot Zeep

Carrot zeep (€ 5,95 per 100 gram – vegan)

Een spectaculaire zeep waarbij in elk stuk een konijntje is verstopt. Het oranje stuk van de zeep is gemaakt van hydraterende wortelolie en het witte diertje dat je binnenin ziet, is gemaakt van cacaoboter om je huid te verzachten en voeden. En de geur? Verrassend genoeg helemaal niet wortelachtig, maar wel fruitig vanwege de oliën van citroen, bocco en bergamot die ze eraan hebben toegevoegd.

LUSH Bunch Of Carrots Bubble Bar

Bunch of Carrots re-usable bubble bars (€ 8,95 – vegan)

Daar is ‘ie weer! Ik schreef al eerder over deze bubble bar in de vorm van een wortel en dit jaar is hij terug! Dit keer in een bundel van drie kleine wortels, zodat je elke wortel vers kunt gebruiken. Zwier een worteltje door je warme badwater voor een heerlijke geur en houdt hem onder de stromende kraan zodat je lekker veel schuim krijgt. Laat de wortel goed drogen zodat je hem nog een keer kunt gebruiken. De wortel- en citrusolie bevat vitaminen om je huid goed te verwennen.

LUSH Brightside Bubble Bar

Brightside bubble bar (€ 7,10 – vegan)

Dit is een blijvertje, want ook na Pasen vind je Brightside in het Lush assortiment terug. Een vrolijke bubble bar die je voorziet van een frisse swirl. Door krachtige olieën van de Siciliaanse mandarijn, tangerine en bergamot in combinatie met een briesje citroen krijg je gelijk energie. Terwijl je de bubble bar verkruimelt, kleurt het badwater helder rood en oranje als een prachtige zonsondergang.

LUSH Tulip From Amsterdam

Tulip from Amsterdam (€ 8,95 – vegan)

Deze tulp brengt je het ultieme lentegevoel! Misschien krijg je er zelfs wel wat lentekriebels van; dat komt dan waarschijnlijk door de vleug Sex Bomb dat je ruikt bij deze fijne bubble bar wand! Swirl hem door het badwater voor een heerlijke geur en houdt hem onder de stromende kraan voor bubbels!

Deze producten zijn nu tijdelijk verkrijgbaar in de LUSH filialen en online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.

 

Liefs, Laura

6 thoughts on “LUSH Lente & Pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.