Nieuws van Aussie, Braun, Max Factor en Olaz

Categoriën Overig

P&G Beauty

Afgelopen dinsdag bracht ik niet alleen een bezoekje aan het C&A Summer Fashion Festival, er stond ook een event van P&G op het programma. Daar kreeg ik de laatste nieuwtjes te horen rondom de merken Aussie, Braun, Max Factor en Olaz. Benieuwd waar zij de komende maanden mee komen? Lees dan gauw verder!

Aussie Beach Bar

Aussie Light Weight Conditioning Spray

Aussie Light Weight Conditioning Spray

Het is jou vast ook wel eens overkomen: je zou eigenlijk het liefst je haar wassen en lekker verzorgen onder de douche, maar eigenlijk heb je daar vandaag geen tijd voor. Droogshampoo kan helpen om je lokken die een beetje vettig zijn er wat frisser uit te laten zien, maar wat als je haar nou juist conditioner en verzorging nodig heeft? Aussie heeft sinds kort Miracle Recharge Sprays in het assortiment die je haar tussen de wasbeurten in een boost geven. Vier van de Aussie lijnen zijn aangevuld met deze leave-in conditioning spray. Je kunt het gebruiken op nat en op droog haar en je hoeft het niet uit te spoelen. Je zou dus zelfs een flacon in je tas mee kunnen nemen om tussendoor je haar even een verzorgingsboost te geven! De Miracle Recharge Sprays zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos (niet bij Kruidvat) voor € 8,99 (250 ml).

Braun Silk Epil 7 met Sonic Brush

Braun Silk Epil 7 met Sonic Brush

Braun heeft nu ook een borstel waarmee je je gezicht kunt reinigen en make-up kunt verwijderen. De borstel is niet los te koop maar onderdeel van drie verschillende epilator sets. De duurste set heeft ook nog een aparte exfoliërende opzetborstel die je op de epilator kunt plaatsen en waarmee je je lichaam kunt exfoliëren. Ik vind zo’n epilator altijd best pijnlijk maar deze Silk Epil 7 kun je ook onder de douche gebruiken en dat schijnt een stuk minder pijnlijk te zijn, dus dat ga ik maar eens proberen! De prijzen van de sets lopen uiteen van € 89,99 tot € 199,99.

p&g beauty max factor

Max Factor komt met een hoop nieuwe producten die ik allemaal even kort zal behandelen.

Max Factor Colour Elixir Gloss

Allereerst de nieuwe lipglossjes: Colour Elixir Gloss. Vaak voelt lipgloss plakkerig aan op de lippen en dat is niet fijn. Deze nieuwe Colour Elixir Gloss zou op de lippen aanvoelen als een lippenbalsem en ook verzorgend werken. Daarnaast bieden ze wél de glans van een lipgloss en geven ze een subtiel kleurtje af. Als je wat meer kleur wil, kun je hem ook opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Ik ben erg benieuwd naar deze glossjes en ben zeker van plan om ze uitgebreid te gaan testen. Ik ben vooral benieuwd naar de houdbaarheid, want lipgloss die aanvoelt als een lippenbalsem en ook nog eens lang blijft zitten, zou geweldig zijn! We zullen het zien… De Max Factor Colour Elixir Gloss is vanaf nu verkrijgbaar in 5 verschillende tinten voor € 11,99 per stuk.

Max Factor Lipfinity nieuwe kleuren

De Lipfinity Lip Colour van Max Factor ken je waarschijnlijk wel. Het is een erg populair product! Nu komt Max Factor met 7 nieuwe kleuren, waaronder een prachtige nude tint die ik tijdens het event al even geprobeerd heb. Ze blijven echt rételang zitten en je voelt ze amper op je lippen. Lipfinity heeft nu ook een nieuwe applicator waarmee je nog preciezer zou kunnen werken. De nieuwe kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €16,99 per stuk.

Max Factor Excess Volume Mascara

Veel vrouwen gebruiken meerdere mascara’s om het gewenst effect te krijgen. Bijvoorbeeld eentje voor volume en een andere om lengte te creëren. Max Factor komt nu met een nieuwe mascara met twee aplicators. Stap 1 zorgt voor volume en met het borsteltje aan de andere kant maak je je wimpers intens zwart voor een dramatisch effect. De Max Factor Excess Volume Mascara is vanaf nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 19,99.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

Ten slotte komt Max Factor ook nog met een nieuwe eyeliner in drie verschillende kleuren. Ze zijn waterproof en zouden daarmee niet uitlopen. Handig: je hoeft ze niet te slijpen want er zit een zelf-slijpend mechanisme in! De Max Factor Excess Intensity Liners zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 19,99 per stuk.

Olaz CC Cream

Als laatste nog een nieuwtje van Olaz: het merk heeft nu ook een CC Cream. Deze verzorgende crème en foundation in één verlevendigt, hydrateert, verzacht, maakt poriën minder zichtbaar, zorgt voor gelijkmatige veerkracht, reduceert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels en verstevigt de huid. De formule bevat o.a. vitamine B3, B5 en E. Over de BB Cream was ik niet zo te spreken dus ik hoop dat deze CC Cream me beter bevalt. Hij is vanaf nu verkrijgbaar in twee verschillende tinten voor een adviesprijs van € 19,99.

Dit waren in het kort de nieuwtjes die ik tijdens het event te horen gekregen heb. Alle producten hebben we meegekregen in de goodiebag en ga ik voor jullie testen. Zijn jullie ergens heel benieuwd naar? Laat het me weten in de reacties, dan ga ik daar als eerste mee aan de slag!

Liefs, Laura

1 thought on “Nieuws van Aussie, Braun, Max Factor en Olaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.