Tip: Fijne beauty kortingsacties!

Categoriën Overig

Kruidvat make-up 1+1 gratis actie woensdag 30 april

Zoals iedere week bladerde ik ook deze week op zondag de nieuwe folders voor komende week door. Zo af en toe deel ik een leuke aanbieding op Twitter of Instagram, als ik die tegenkom. Deze week kwam ik echter meerdere fijne beauty kortingsacties tegen en daarom leek het me handig om maar gelijk even een artikeltje te maken met een overzicht van die fijne kortingsacties deze week. Met als klap op de vuurpijl: 1+1 gratis op alle make-up bij Kruidvat! Yes!

Kruidvat make-up 1+1 gratis actie woensdag 30 april

Goed, laat ik maar meteen met die héél fijne kortingsactie beginnen: op woensdagavond van 17:00 tot 20:00 uur is er 1+1 gratis op alle make-up bij Kruidvat. Inslaaaaaan! Het wordt verrekend als 50% kassakorting waardoor je bijvoorbeeld ook één duur product en een goedkoper product kunt combineren om extra goedkoop uit te zijn. Enne, niet heel je mandje volladen want er geldt een maximum van 10 producten per persoon. Fijn dat ze ons beauty addicts een beetje in bescherming tegen onszelf willen nemen ;).

Kruidvat nagelproducten 1+1 gratis actie week 18

Naast de 1+1 gratis actie op make-up die alleen op woensdagavond geldt bij Kruidvat, is er deze week ook een 1+1 gratis actie op alle nagelproducten die de hele week geldt. Ook deze actie wordt verrekend als 50% korting. Ik ga sowieso mijn favoriete topcoat inslaan: de Sally Hansen Insta-Dri topcoat!

Ciate big bazar week 18

In de folder van Big Bazar zag ik deze Ciaté nagellakset staan. Ik vind Ciaté een heel fijn merk maar helaas wel prijzig. Deze fijne aanbieding maakt dit merk een stuk betaalbaarder! Er zijn diverse setjes en ik hoop dat ik volgende week de tijd kan vinden om even langs Big Bazar te gaan :).

Parfumsets big bazar week 18

Een fijne tip voor moederdag (of stiekem gewoon voor jezelf): bij Big Bazar hebben ze mooie cadeausets van Dolce & Gabanna, Jill Sander en Davidoff voor een fijn prijsje. Alle drie heel populaire geuren! D&G Light Blue is al jaren een favoriet van mij!

Ga jij deze week voor één of meerdere van deze aanbiedingen op pad?

Liefs, Laura

5 thoughts on “Tip: Fijne beauty kortingsacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.