My first spray-tan @ Natural Glow

Categoriën Testjes

spray tan natural glow

De donderdag voor mijn verjaardag had ik een afspraak bij Natural Glow in Breda voor een spray-tan. Mijn allereerste spray-tan! Ik was enorm benieuwd en hoopte vooral dat ik er niet worteltjesoranje of te bruin uit kwam (wie herinnert zich deze scene met Ross van Friends nog?) , want ik had later die dag nog een event van Kruidvat. Gelukkig was het resultaat prachtig en ik ben zeker van plan om vaker zo’n spray-tan te doen. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder!

spray tan natural glow

Het werd aangeraden om de dag van tevoren de huid goed te scrubben. Ontharen kun je ook het best tot een dag van tevoren doen. Zo heb je langer plezier van je tan. Bodylotion, crèmes en/of make-up wordt op de dag van de tanning afgeraden.

Ik werd ontvangen door Rosalie en Danie, de dames achter Natural Glow. Ze hebben overigens ook een webshop met prachtige kleding, genaamd Wear For Love. Ik mocht me uitkleden in de kamer waar de spray-tan cabine stond. Je kunt er voor kiezen om al je ondergoed aan te houden, alleen je slipje of alles uit te trekken. In het begin is het misschien een beetje onwennig om zo (half) naakt voor een onbekende te staan, maar Danie en Rosalie zijn heel professioneel en zijn eigenlijk alleen bezig om jou een zo mooi mogelijk resultaat te geven en je op je gemak te stellen. Overigens komen de dames ook aan huis als je dat wil. Lekker makkelijk! Je hoeft niet bang te zijn voor een vies huis, er wordt heel netjes en schoon gewerkt. Danie was degene die bij mij de spray-tan verzorgde.

Nadat ik me uitgekleed had mocht ik op twee ‘plakvoetjes’ gaan staan zodat de onderkant van je voeten niet meekleuren. Mijn handen, voeten, knieën en ellebogen werden ingesmeerd met een crème omdat deze plekken vaak wat droger zijn en hierdoor snel te donker kleuren. Een beetje insmeren met een crème voorkomt dat.

spray tan vita liberata

Bij Natural Glow werken ze met verschillende merken tanning lotion. Bij mij werd die van Vita Liberata gebruikt, die 80% organisch is. Overigens zijn er ook varianten van Vita Liberata die 100% organisch zijn. Danie keek naar de kleur van mijn huid en besloot dat deze donkere variant het best bij mij zou passen. Vita Liberata heeft veel kleuren, warmtes en koeltes. Zo is er altijd wel een mooie kleur die bij jouw huidskleur past.

De spray geeft je een instant tan maar bevat daarnaast ook een zelfbruiner die zich in de 6 tot 8 uur na de spray-tan ontwikkelt. Gedurende die 6 tot 8 uur mag je lichaam niet nat worden (ook niet zweten) en wordt het aangeraden om losse kleding te dragen. Na 6 tot 8 uur is de tan helemaal ontwikkeld en kun je onder de douche springen om het overtollige eraf te spoelen.

De spray-tan zelf is zo gebeurd. Ik denk dat ik in 5 minuten al klaar was. Danie gaf iedere keer aanwijzingen hoe ik het beste kon gaan staan zodat zij overal gemakkelijk bij kon om te sprayen. Het sprayen is een beetje frisjes maar de ruimte zelf was lekker warm dus dat was prima. Daarna wordt alles droog geblazen en mag je je loszittende kleding weer aantrekken.

spray tan gezicht voor na

Hierboven zie je mijn gezicht, zonder make-up want dat mag dus niet, voor de spray-tan (het was nog vroeg, sleepy eyes) en daarnaast een foto die ik gelijk na de spray-tan maakte (het instant effect dus). Ik vind het zo mooi en natuurlijk! Zien jullie ook dat mijn ogen gelijk mooier uit komen?

Toen de zelfbruiner helemaal ontwikkeld was en de instant tan er ook nog op zat, moet ik zeggen dat ik het wel een beetje té bruin vond. Je hebt dan ook eigenlijk een dubbel effect: zelfbruiner én een instant tan. Toen ik onder de douche ging en het overtollige eraf spoelde, was het resultaat hartstikke mooi en natuurlijk.

spray tan voor na

Hierboven die je mijn benen vóór de spray-tan, het instant effect en het effect na het douchen.

Look Birthday Girl

Deze foto is een dag na de spray-tan genomen. Hier draag ik wel make-up (natuurlijk een iets donkerdere foundation dan dat ik voorheen gebruikte). Ik vind het effect zo mooi! <3

Look Birthday Girl

Ik ben zeker van plan om vaker een spray-tan te doen. Het is een veilige manier om een mooi bruin kleurtje te krijgen, het effect is hartstikke natuurlijk en voel me er ook gelijk een stuk mooier door! Gek eigenlijk, wat een bruin kleurtje al niet met je kan doen. Het effect houdt ongeveer 5 tot 7 dagen aan, daarna is het grotendeels verdwenen. Ik vind het ideaal voor een feestje, bruiloft of wanneer ik op vakantie ga en alvast een bruin kleurtje wil hebben.

Een full body spray-tan bij Natural Glow in Breda kost € 25,00. Wil jij ook een spray-tan ondergaan bij Natural Glow? Als je zegt dat je via mij / Beauty Addicts komt dan krijg je € 5,00 korting en betaal je dus slechts € 20,00!

Enne, houd de site in de gaten want binnenkort verloot ik een full body spray-tan bij Natural Glow!

Wat vind jij van het effect van deze spray-tan?

Liefs, Laura

15 thoughts on “My first spray-tan @ Natural Glow

  1. Wauw, wat mooi! En ook mooi subtiel, totaal geen orange glow haha. Het lijkt me inderdaad fijn om te doen voordat je op vakantie gaat, zodat je niet met melkflessen aankomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.