New in: O Clock Crystal Dove

Categoriën Accessoires

O Clock Crystal Dove

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Horloge.com. Dat ze een heel tof nieuw horlogemerk in hun webshop hebben, O Clock, en of ik een exemplaar wilde ontvangen. Ik nam een kijkje in de webshop en vond het concept van O Clock erg tof! Je kunt namelijk bandjes en uurwerken zelf mixen en matchen naar jouw eigen smaak. Leuk toch? Vandaag laat ik jullie het exemplaar zien dat ik heb samengesteld.

O Clock

O Clock is een Italiaans merk waarbij je dus zelf je horloge kunt samenstellen. Je kiest de kleur van de band en het uurwerk. Dit kan dezelfde kleur zijn maar je kunt ook kleuren combineren voor een speels effect. Er is echt onwijs veel keus in zowel de kleuren van de band als het uurwerk (ook met printjes, steentjes en andere motieven). Neem anders gewoon even een kijkje in de webshop!

O Clock Crystal Dove

Ik koos voor een bandje en uurwerk in dezelfde kleur (Dove). Het uurwerk wilde ik met steentjes (Crystal Dove). Je zou misschien denken dat zo’n zelf samengesteld horloge erg aan de prijs is, maar dat valt gelukkig heel erg mee. De bandjes kosten slechts €10 en voor de uurwerkjes betaal je tussen de €16 en €28. Voor €26 kun je dus al klaar zijn en als je dan daarnaast nog een extra bandje of uurwerk in een andere kleur koopt, kun je lekker afwisselen en heb je eigenlijk weer een totaal ander horloge.

O Clock

De bandjes zijn van rubber en je dient hem in z’n geheel rond je pols te schuiven. Dat gaat best een beetje stroef maar het went snel. Wel blijven er gauw pluisjes aan hangen, da’s wat minder. De bandjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ik had mijn pols opgemeten en zat net tussen de maten extra small (15 cm) en small (16 cm) in. Ik ging voor extra small omdat ik het niet fijn vind als mijn horloge te los zit en rond mijn pols gaat draaien. Achteraf bleek dat ik toch beter voor de maat small had kunnen gaan, want extra small zit wel een beetje strak. Maar goed, dan heb ik in ieder geval een excuus om een extra bandje te bestellen ;).

Ik vind het concept van O Clock supertof! Wat jij? 

O Clock is verkrijgbaar via www.horloge.com waar ze, naast O Clock, nog veel meer mooie horlogemerken verkopen. 

Liefs, Laura

5 thoughts on “New in: O Clock Crystal Dove

  1. Ik zie ‘m nu vaak voorbij komen! Hij is echt leuk, vooral dat je kunt combineren. Maar zie ook op elke foto die pluisjes, vooral bij donkere kleuren, dat houdt mij tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.