The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter

Categoriën Huidverzorging

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter

Yay! The Body Shop heeft weer een nieuwe special edition! Ik vond de vorige special editions (Vineyard Peach en Blueberry) al heerlijk en dit is ook weer een toppertje! Ik heb het over de Early-Harvest Raspberry lijn. Uit deze lijn heb ik de body butter toegestuurd gekregen en oh, wat ruikt hij heer-lijk!

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter

De wereldberoemde body butter collectie van The Body Shop heeft er weer toppertje bij. Degenen die de body butters van The Body Shop kennen, weten dat ze niet allemaal dezelfde substantie hebben. De ene boter is wat harder dan de andere. Deze body butter met heerlijke zoete frambozengeur (ik wilde bijna typen –smaak, maar dat lijkt me niet zo’n goed idee ;) ) is een vrij harde boter. Deze gebruik ik eigenlijk liever in de winter (in het voorjaar gebruik ik de zachtere boters of lotions) maar ik laat me toch iedere keer weer verleiden om deze te pakken vanwege die heerlijk zomerse, fruitige, zoete geur van frambozen. Love it!

The Body Shop Raspberry Body Butter

Ik gebruik de boter eigenlijk alleen op mijn droge benen, omdat hij op andere lichaamsdelen niet snel genoeg intrekt (Miss Ongeduld hierzo). Gelukkig is er ook nog een body lotion, die veel sneller intrekt en die ik dus voor de andere lichaamsdelen zou kunnen gebruiken.

Naast deze body butter (€16 / 200 ml), bestaat de lijn uit nog veel meer producten. Zo is er ook een geweldige gelly body scrub (€15 / 200 ml) met pitjes (zoals die uit de Blueberry lijn!), een body lotion (€10 / 200 ml), shower gel (€7 / 250 ml) en eau de toilette (€14 / 30 ml).

Hou jij ook zo van frambozen? Ga dan zeker deze Early Harvest Raspberry lijn van The Body Shop eens ruiken en proberen in één van de filialen of shop-in-shops in de V&D. Shop je liever online? De collectie is ook verkrijgbaar in de webshop. 

Liefs, Laura

6 thoughts on “The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter

  1. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de producten van The Body Shop! Lijkt me een super fijn product om de droge benen weer een beetje summerproof te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.