Catrice Carnival of Colours

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice Carnival of Colours

Het wereldkampioenschap voetbal wordt dit jaar in Brazilië gehouden en dat belooft een kleurrijk feest te worden! Brazilië staat niet alleen bekend om haar liefde voor voetbal en dans maar ook om het carnaval met heel veel kleurrijke patronen. Genoeg redenen voor Catrice om deze zomer met een speciale limited edition te komen, geïnspireerd op Brazilië. Van half juni t/m juli 2014 ligt Catrice Carnival of Colours in de winkels. Hou je van felle kleuren als aquablauw, paars, grasgroen, rood, oranje en zonnig geel? Kijk dan zeker even verder naar de producten!

Catrice Carnival of Colours baked trio eyeshadow

Baked Trio Eyeshadow (€ 3,89)
Deze Baked Trio Eyeshadow met heeft een Wet & Dry formule. Breng hem vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming. Verkrijgbaar in C01 Rhythm Of The World, C02 International Anthem en C03 Flag Attack.

Catrice Carnival of Colours Cat eyes eyeliner pen

Cat Eyes Eyeliner Pen (€ 3,59)
Ga voor kattenogen. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Verkrijgbaar in C01 Black For Gold.

Catrice Carnival of Colours lipgloss

Ultimate Colour Lip Gloss (€ 2,99)
Een lipgloss met een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Verkrijgbaar in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED.

Catrice Carnival of Colours nagellak

Catrice Carnival of Colours Ultimate Nail Lacquer C07

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)
Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart – alle doppen zijn voorzien van een leuk ananas dessin. Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold.

Catrice Carnival of Colours tasje

Beauty Bag (€ 3,59)
Het handige make-up tasje met exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Bovendien een verrukkelijke blikvanger!

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik niet echt van de heel kleurrijke make-uplooks. Deze limited edition is dan ook niet aan mij besteed. De nagellakjes vind ik wel leuk maar niet echt bijzonder. Ach, er zullen genoeg mensen zijn die deze limited edition wel helemaal te gek vinden. Wat vind jij ervan?

Catrice Carnival of Colours is vanaf half juni t/m juli 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

2 thoughts on “Catrice Carnival of Colours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.