Een stapje terug…

Categoriën Personal, Site

step back

Lieve bezoekers van BeautyAddicts.nl,

Jullie vragen je waarschijnlijk af waarom er de laatste tijd minder updates online komen dan normaal. Dat heeft natuurlijk een reden. Het is niet zo dat ik het bloggen niet meer leuk vind. Integendeel zelfs, ik vind het nog ontzettend leuk en barst van de inspiratie! Maar ik heb het de laatste tijd gewoon erg druk. Zo druk, dat ik heb besloten om even een stapje terug te doen.

Zoals jullie wellicht weten, ben ik sinds begin maart werkzaam bij CZ Zorgverzekeringen waar ik eerder al meegeholpen had met de eindejaarswerkzaamheden (voornamelijk het verwerken van nieuwe verzekerden en wijzigingen). Ik werk daar 34 uur in de week en heb het ontzettend naar m’n zin. Op woensdag ben ik vrij en dan probeer ik zo veel mogelijk vooruit te werken voor mijn blog maar ook in het weekend werk ik vaak nog door. Daarnaast heb ik nog het huishouden wat gedaan moet worden, een lieve vriend die ook af en toe wat aandacht wil en ik probeer er ook nog een sociaal leven op na te houden. Ik merk dat ik vaak tijd te kort kom, zeker als er die week ook nog één of meerdere events op de planning staan. Hierdoor raak ik gestrest en dat is natuurlijk niet goed voor je. Tijd om een stapje terug te doen dus.

Hoewel ik nooit beloofd heb dat er iedere dag een nieuw artikel online komt, was dit vaak wel het geval. Soms lukte het een dagje niet, maar meestal stonden er iedere week 6 á 7 nieuwe blogposts online. Ik merk dat dat de laatste tijd niet meer lukt. De afgelopen weken kwam er om de dag een artikel online (dus zo’n 3 tot 4 per week) en ik merk dat dat voor mij op dit moment een stuk fijner werkt. Deze regeling hield ik ook altijd aan tijdens mijn vakantie, dus in dat opzicht zijn jullie er al bekend mee. Zoals het er nu naar uit ziet, wil ik deze regeling doorzetten tot het einde van de zomervakantie (eind augustus). Daarna wil ik voor mezelf evalueren of ik het zo wil houden of toch terug ga na 6 à 7 artikelen per week.

Ik ben best perfectionistisch en wil gewoon goede, duidelijke artikelen online zetten en geen half werk. Vandaar dat ik voor deze oplossing gekozen heb. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Verder blijf ik gewoon lekker door bloggen en heb ik er nog steeds enorm veel zin in! Mijn lijstje met ideeën voor blogposts wordt alleen maar langer ;).

Veel liefs,

Laura

Ps. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogposts? Dan kun je me het beste volgen via Bloglovin‘, Facebook of Twitter. Ben je vooral benieuwd naar nieuwe video’s? Volg me dan op YouTube. Ben je geïnteresseerd in mijn persoonlijke leven, wil je graag een kijkje achter de schermen en ben je benieuwd wat voor artikelen er allemaal aan zitten te komen? Volg me dan op Instagram!

Liefs, Laura

11 thoughts on “Een stapje terug…

  1. Zeer begrijpelijk! Het moet natuurlijk nog leuk blijven en als je het zo druk hebt dat je er stress van krijgt, dat is natuurlijk nooit goed. Je moet altijd doen waar je je goed bij voelt :)

  2. Heel herkenbaar! Ik werk vier dagen in de week in het onderwijs. Op woensdag ben ik vrij en probeer ik zoveel mogelijk aan mijn blog te werken. Naast een sociaal leven, huishouden, sporten, etc. In drukke periodes (bijv. rapporten schrijven) plaats ik ook om de dag een artikel. Daar voel ik me heel prettig bij. Fijn om te lezen dat jij je daar ook fijn bij voelt! Even een stapje terug. Slim :-)

  3. ik zit in hetzelfde schuitje, maar ben blij dat ik een leuke baan heb met elke dag 1 a 2 artikelen op m’n blog :) vooruit werken op vrije dagen is ook de enige manier waarop het bij mij lukt :3

  4. Je moet doen waar je u het beste bij voelt! Je hebt een leven buiten je blog en je werk. Ik geef je dus volledig gelijk! Natuurlijk hoe meer hoe beter ;), maar het belangrijkste is dat je aan uw eigen denkt!

    :D

  5. Ach..het kan gebeuren! Ik heb nu ook wat minder online omdat ik met examens bezig ben en daarnaast ook nog een bijbaan en sociaal leven :)

  6. Ik vind het een prima keuze; je moet tenslotte ook nog ‘leven’.
    Liever kwaliteit dan kwantiteit! Doe waar je jezelf het best bij voelt en wat je aankan; ik lees je artikelen wel! Al zijn het er iets minder….Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.