First time Brazilian @ No-Hair Studio

Categoriën Testjes

No-Hair Studio Tilburg

“Eens moet de eerste keer zijn”, zeggen ze vaak, of “je moet alles een keer geprobeerd hebben in je leven”. Zo stond een Brazilian wax al een tijdje op mijn lijstje om ooit eens te doen. Dat ‘ooit’ bleef ik steeds verder voor me uitschuiven en een paar weken geleden vond ik dat het er toch maar eens van moest komen. Toevallig werd ik benaderd door No-Hair Studio voor een behandeling. Ik maakte een afspraak bij hun vestiging in Tilburg voor een Brazilian en het ontharen van mijn oksels. Of het pijn deed? Dat lees je na de klik.

Een Brazilian leek mij hartstikke handig. Oke, het zou ongetwijfeld even pijn lijden zijn, maar daarna heb je er wekenlang geen omkijken naar. Hetzelfde gold voor mijn oksels. Die heb ik ooit wel eens zelf geprobeerd te harsen, maar dat was niet zo’n succes. Eigenlijk hars ik alleen mijn benen zelf. En de eerste keer een Brazilian zelf doen? No way. Goed, op naar Tilburg dus, voor de twee behandelingen. Met lichte zenuwen stapte ik het pand binnen.

No-Hair Studio Tilburg

Ik werd vriendelijk begroet door ontharingsspecialiste Sandy. Ik mocht gelijk plaatsnemen in de ruimte waar ik me uit kon kleden terwijl Sandy op de gang wachtte. In de ruimte stond de behandelstoel, de waxpotten en oud opgeknapt tafeltje met wat fotolijstjes, kaarsjes en plantjes. Niet helemaal mijn smaak (ik hou meer van strak en modern) maar wel gezellig.

No-Hair Studio Tilburg

Toen ik vertelde dat het voor mij de eerste keer was, werd ik gelijk op mijn gemak gesteld. We begonnen met de oksels, de minst pijnlijke van de twee behandelingen. Er werd verteld hoe ik het beste kon gaan liggen en daarna konden we beginnen. Er werd gebruik gemaakt van Lycon wax. Dit is een striploze wax die met een spatel wordt aangebracht, daarna opdroogt en die je aan de wax zelf eraf trekt. Het voordeel van deze wax is dat hij al gebruikt kan worden op zeer korte haartjes vanaf 1 mm (behalve de eerste keer, dan moeten de haartje ongeveer 0,5 cm zijn). Haartjes die na de behandeling achtergebleven waren, werden verwijderd met een pincet. De pijn viel me erg mee! Het is wel iets pijnlijker dan het ontharen van je benen maar alsnog heel goed te doen, vind ik.

No-Hair Studio Tilburg

Daarna begon het echte werk: de Brazilian. Ook hiervoor werd de Lycon wax gebruikt. Tijdens de Brazilian ondervond ik wel een nadeel van die Lycon wax. Bij normale strips heb je namelijk een beginstuk om vast te houden en aan te trekken. Bij Lycon wax moet je zelf (of in dit geval de waxdame) een beginnetje maken om vast te houden en aan te trekken. Het gevolg is dat de wax er niet in één maar in twee keer afgetrokken wordt. Dat vond ik zelf minder prettig.

No-Hair Studio Tilburg

En? Deed het pijn? De eerste paar strips deden nauwelijks pijn. Ik dacht: echt? Is dit het nou? Maar naarmate je dichter bij de vagina komt, wordt het wel een stuk pijnlijker. Ik heb een aantal keer mijn kaken stijf op elkaar moeten drukken maar het resultaat is wel superglad. Ik heb er twee weken lang geen omkijken naar gehad en dat vond ik erg fijn. Daarna kwamen de eerste stoppeltjes. Twee weken lijkt kort maar is heel normaal aangezien ik hiervoor altijd scheerde. Hoe vaker je harst, des te langer kun je genieten van een gladde en haarvrije huid.

Het is even doorbijten, maar dan heb je ook wat. Ik ben van plan om voor de zomer weer mijn oksels en een Brazilian/Hollywood te laten doen, dan heb ik er tijdens mijn vakantie geen omkijken naar. Wel zo fijn!

Kijk voor meer info, vestigingen en de prijslijst op van No-Hair Studio op www.no-hairstudio.nl

Liefs, Laura

2 thoughts on “First time Brazilian @ No-Hair Studio

  1. Ik zou ook graag een brazilian willen doen, maar heb toch echt wel schrik voor de pijn. Vooral bij de schaamlippen lijkt me dit enorm pijnlijk. Langs de andere kant, heb je er maar weinig omkijken naar. Toch blijf ik twijfelen. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.